Amerikaanse man sterft na het bijwonen van “COVID-19-partij”, denkend dat virus een “hoax” was

Amerikaanse man sterft na het bijwonen van “COVID-19-partij”, denkend dat virus een “hoax” was

De man dacht dat hij jong was en niet door de ziekte zou worden getroffen: dokter (representatief)

New York:

Een 30-jarige man uit Texas stierf aan het nieuwe coronavirus na het bijwonen van een “COVID-19” -feest georganiseerd door een geïnfecteerde persoon, heeft een arts onthuld, wat het risico voor jongere mensen onderstreept.

Jane Appleby, chief medical officer van het Methodist Hospital in San Antonio, zei dat de man dacht dat het virus een hoax was, ondanks dat het tot nu toe meer dan 135.000 mensen in de Verenigde Staten heeft gedood.

‘Iemand krijgt de diagnose van de ziekte en ze zullen een feestje hebben om hun vrienden uit te nodigen om te kijken of ze de ziekte kunnen verslaan’, zei Appleby zondag in een video-uitzending van Amerikaanse media.

‘Een van de dingen die hartverscheurend waren, zei hij tegen zijn verpleegster:’ Weet je, ik denk dat ik een fout heb gemaakt. ‘

‘Hij dacht dat de ziekte een hoax was. Hij dacht dat hij jong en onoverwinnelijk was en niet door de ziekte zou worden getroffen.’

Appleby zei dat jonge patiënten vaak niet beseffen hoe ziek ze zijn.

‘Ze zien er niet echt ziek uit. Maar als je hun zuurstofniveau en hun laboratoriumtests controleert, zijn ze echt zieker dan ze lijken’, zei ze, en ze riep mensen op de risico’s serieus te nemen.

De regering-Trump drong zondag opnieuw aan op heropening van de volledige school in de herfst, zelfs toen opkomende coronavirusinfecties – waarvan velen de schuld kregen van jongere mensen – en een recordpiek in gevallen in Florida verdere vragen oproept over de inspanningen van het land om de ziekte te onderdrukken .

READ  Willekeurig: Is deze mysterieuze tweet een hint naar de nieuwe Zelda-releases?

De Verenigde Staten hebben verreweg de hoogste belasting en aantal doden ter wereld.

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een syndicated feed.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *