Amitabh Bachchan en familieleden opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van coronavirusgevallen in India

Abhishek Bachchan and Aishwarya Rai  at the BFI Southbank on June 16, 2010 in London, England.

En al snel kwam ook de vrouw van Abhiskek Bachchan, de aangekondigde actrice Aishwarya Rai Bachchan, in het ziekenhuis terecht. De dochter van het koppel testte ook positief voor Covid-19.

“Amitabh Bachchan is stabiel met milde symptomen en wordt momenteel opgenomen in de isolatie-eenheid van het ziekenhuis”, aldus de verklaring van het ziekenhuis.

Bachchan, een levende legende in de Hindi-talige cinema, heeft meer dan 180 films gemaakt in een carrière van vijf decennia. Hij wordt door velen geprezen als de grootste levende acteur van India en wordt vereerd in zijn thuisland.

Bachchan speelde in zijn eerste film in 1969. Sindsdien domineert hij het witte doek bijna een halve eeuw – het grootste deel van de 70 jaar van India als onafhankelijke natie.

Alle leden van de roemruchte familie kregen hulde en welbehagen, en de 77-jarige Bachchan werd met name op sociale media aangekondigd.

‘Beterschap, meneer’, twitterde acteur Paresh Rawal. ‘Bidden voor uw spoedig herstel, meneer. Liefde en gebeden’, voegde Bollywood-voorman Akshay Kumar eraan toe.

De diagnoses komen als India een verwoestende golf van gevallen van coronavirus vecht.

Het land kondigde zondagochtend nog eens 28.637 gevallen van coronavirus aan – de vierde dag op rij waarin het land een nieuw dagelijks record voor infecties vestigde.

India heeft nu ten minste 849.553 gevallen van Covid-19 geregistreerd, meer dan enig ander land behalve Brazilië of de Verenigde Staten. Minstens 22.674 mensen zijn gestorven aan het virus.

De pieken zorgden ervoor dat de stad Bengaluru vanaf dinsdag een week lang werd opgesloten om een ​​enorme cluster van Covid-19-zaken te bevatten, aldus de autoriteiten.

READ  Pragmata Capcom is uitgesteld tot 2023

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *