‘Among Us’ beta elimineert de 2 grootste problemen met de Imposter-rol

Onder ons ontwikkelaar InnerSloth heeft mogelijk de plannen voor de release van Onder ons 2, maar het team van drie personen heeft zich ertoe verbonden de huidige build van de zeer populair spel voor sociale aftrek. Eerder in oktober gaven de ontwikkelaars pc-gamers een vroege blik op een handvol veranderingen die het aanzienlijk gemakkelijker zouden maken om weg te komen met moord, aangezien de Bedrieger.

InnerSloth heeft op 10 oktober een bètaversie van drie nieuwe functies voor pc-gebruikers uitgebracht, waaronder een eerder aangekondigde wijziging en twee verrassende aanpassingen aan de indie-sensatie die een antwoord bieden op enkele van de grootste problemen die spelers hebben met het spel.

Onder ons plaatst zes tot tien spelers aan boord van een ruimteschip waar de “bemanningsleden” moeten uitzoeken wie onder hen zijn de “bedriegers.” Als ze dit niet snel genoeg doen, kunnen de bedriegers ze allemaal vermoorden. Tenzij een spel met drie bedriegers wordt gespeeld, wordt het meestal scheefgetrokken ten gunste van de bemanningsleden, die ook een reeks vooraf bepaalde taken kunnen voltooien om het schip te repareren en het spel te winnen.

Maar twee nieuwe functies die in de bèta worden getest, kunnen de winkansen van bedriegers ernstig verkleinen.

Twee nieuw geïntroduceerde functies maken een einde aan twee van de meest irritante strategieën voor bemanningsleden.Blitz / YouTube
  • Anonieme stemming: Als ze aan het begin van een wedstrijd zijn ingeschakeld, kunnen spelers niet zien wie op wie heeft gestemd tijdens crewvergaderingen
  • Zichtbaarheid taakbalk: Vóór de bèta was de taakbalk altijd zichtbaar en elke keer dat een bemanningslid een taak voltooide, werd deze live bijgewerkt. Dat kan nu worden gewijzigd om alleen de balk tijdens een vergadering te laten verschijnen of helemaal niet, zodat niemand weet hoeveel taken er nog moeten worden voltooid.
  • Ondersteuning voor kleurenblinden: De taak waarbij bemanningsleden gekleurde draden met elkaar moeten verbinden, omvat nu symbolen om te maken Onder ons toegankelijker voor kleurenblinde spelers. InnerSloth had deze toevoeging eerder genoemd als een wijziging met de eerste prioriteit toen deze geannuleerd Onder ons 2.

Notitie: Inverse nam contact op met InnerSloth over wanneer deze wijzigingen naar mobiel konden worden uitgerold, maar hoorde niet op tijd terug voor publicatie.

Door symbolen aan de draden toe te voegen, is het spel als geheel verbeterd, maar de vorige twee patch-opmerkingen zijn duidelijk in het voordeel van de bedrieger. Beide toevoegingen zijn volledig optioneel, zodat spelers kunnen blijven spelen Onder ons zoals ze al maanden zijn, maar het gebruik van deze bètafuncties zou twee strategieën kunnen elimineren die Crewmates consequent gebruiken om te winnen: taakbalk volgen en iemand afstemmen op basis van hun agressieve stemregistratie.

READ  De trailer van Final Fantasy 16 is niet vooraf gerenderd omdat Square wil dat je weet dat deze binnenkort beschikbaar is
Een screenshot van de bètamenu-opties op de pc-versie van ‘Among Us’.@BuienRadarNL

Vaarwel het volgen van de taakbalk

Een van de bepalende eigenschappen van de bedrieger is dat ze geen enkele taak kunnen voltooien, wat betekent dat ze hun taken moeten vervalsen om op te gaan in de rest van de bemanning. Vóór de bèta kon een groep bemanningsleden anderen volgen om te zien of ze hun klusjes aan het doen waren op basis van het feit of de lat wel of niet omhoog zou gaan als ze wegliepen van een taak.

Alleen als de taakbalk zichtbaar is tijdens vergaderingen of deze volledig elimineert, kunnen bemanningsleden deze strategie niet helemaal in het spel gebruiken.

Agressief stemmen is niet langer gevaarlijk

Spelers hebben nu de mogelijkheid om te kiezen of ze wel of niet willen dat hun stem aan het einde van een vergadering wordt getoond.InnerSloth

Als bedrieger ben je altijd op zoek naar de gemakkelijkste manier om een ​​moord te plegen en soms betekent dat dat je moet stemmen op een onschuldige bemanningslid als een andere speler wantrouwend is. Vóór de bèta zou elke stem op het scherm verschijnen, dus als je zou stemmen om iemand met weinig tot geen bewijs uit te werpen, zou je op de hete stoel kunnen komen.

Door anoniem stemmen in te schakelen, kunnen bedriegers meeliften op ongegronde beschuldigingen zonder het risico te lopen verdenkingen over zichzelf te wekken. Dat maakt het voor oplichters gemakkelijker om moorden te scoren tijdens vergaderingen, waardoor de druk van hen afneemt om elke ronde de perfecte misdaad te orkestreren.

READ  WRC 9 is nu beschikbaar voor pc en voor PS4 en Xbox 1 op 8 september in Noord-Amerika

Nogmaals, beide wijzigingen zijn volledig optioneel, maar als je merkt dat je vriendengroep consequent games wint vanwege de twee bovengenoemde crewmates-strategieën, kan het tijd zijn om de nieuwe bèta-wijzigingen van InnerSloth uit te proberen om het speelveld gelijk te trekken.

Onder ons is beschikbaar voor pc, Android en iOS.

Written By
More from Max Mcgee

Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona

BARCELONA, Spanje – Barcelona-aanvoerder Lionel Messi heeft de onderhandelingen over het verlengen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *