Apple brengt iOS 17.4 en tvOS 17.4 uit voor ontwikkelaars met wijzigingen in de EU App Store

Apple brengt iOS 17.4 en tvOS 17.4 uit voor ontwikkelaars met wijzigingen in de EU App Store

Vandaag achtte Apple het passend om de eerste bètaversies van iOS 17.4, iPadOS 17.4 en tvOS 17.4 aan ontwikkelaars uit te brengen. De nieuwste bèta kan worden gedownload op alle compatibele iPhone-, iPad- en Apple TV-apparaten. iOS 17.4 wordt een belangrijke update, inclusief de grootste verandering in de App Store. Als u een ontwikkelaar bent, kunt u nu de nieuwste bèta-updates downloaden en installeren op compatibele apparaten.

Apple heeft iOS 17.4 en tvOS 17.4 ter test vrijgegeven aan ontwikkelaars

iOS 17.4 en iPadOS 17.4 bèta 1 is nu beschikbaar op alle compatibele iPhone- en iPad-modellen. Als u een ontwikkelaar bent, kunt u de update downloaden en installeren via de app Instellingen op uw iPhone. Het enige wat u hoeft te doen is naar toe te gaan Instellingen > Algemeen > Software-update > Bèta-updates En download de nieuwste iOS 17.4 of iPadOS 17.4 beta 1 op je iPhone of iPad. Zorg ervoor dat uw Apple ID aan uw account is gekoppeld voordat u dit doet Ontwikkelaarsaccount.

iOS 17.4 en iPadOS 17.4 zullen de nodige wijzigingen in de App Store bevatten. Deze wijzigingen omvatten zijladingen en commissies voor bedrijfskosten in de regio. Het bedrijf heeft een deadline van 6 maart om de wijzigingen door te voeren die vereist zijn op grond van de Digital Markets Act. Gebruikers kunnen voor het eerst apps downloaden van buiten de App Store.

Samen met iOS 17.4 en iPadOS 17.4 heeft Apple de eerste bètaversie van het komende tvOS 17.4-besturingssysteem vrijgegeven aan ontwikkelaars. Als u een geregistreerde ontwikkelaar bent, kunt u de nieuwste bèta downloaden via de app Instellingen op uw Apple TV. Zorg ervoor dat uw Apple ID is gekoppeld aan uw ontwikkelaarsaccount als u de update draadloos wilt ontvangen.

READ  Skins downloaden in Minecraft: Tutorial Edition

tvOS-updates zijn klein van formaat vergeleken met andere updates, omdat ze geen belangrijke functies met zich meebrengen. De nieuwste update zal echter stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen met zich meebrengen. We bespreken de bèta-updates in detail en de veranderingen die ze in de App Store met zich meebrengen, dus blijf zeker in de buurt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *