Apple FCC-indieningstips voor verborgen omgekeerde draadloze oplaadfunctie in iPhone 12

Omgekeerd draadloos opladen was vorig jaar een van de geruchten over functies voor iPhone 11, maar Apple zou het naar verluidt hebben verwijderd uit de definitieve versie van de apparaten. Nu hebben FCC-aanvragen voor iPhone 12 onthuld dat de apparaten van dit jaar mogelijk een functioneel omgekeerd draadloos oplaadsysteem hebben.

Naar aanleiding van de geruchten over de iPhone 11 in 2019, iFixit demonteerde de nieuwe smartphones zoals gewoonlijk en ontdekte toen dat de iPhone 11 Pro een aantal componenten heeft die deel uitmaken van een bilateraal draadloos oplaadsysteem, maar dat was nog niet af – dus het werkt helemaal niet.

Hoewel dit suggereert dat Apple inderdaad heeft geprobeerd deze technologie te implementeren op de iPhones van vorig jaar, waren er geen geruchten over bilateraal draadloos opladen op de iPhone 12. Nieuwe FCC-bestanden suggereren echter dat de nieuwe telefoons deze technologie zouden kunnen hebben.

Zoals voor het eerst opgemerkt door Jeremy Horwitz, bevat de FCC-documentatie voor de iPhone 12-modellen een aantal interessante details over hoe deze apparaten draadloos kunnen worden opgeladen. FCC zegt dat iPhone 12 werkt met gewone Qi-laders en ook met een nieuwe “oplaadfunctie op 360 kHz” die accessoires kan opladen.

Dit is een interessant feit, aangezien Apple op het podium niets over deze functie heeft gezegd, en dit is duidelijk uitgeschakeld op iPhone 12-apparaten – althans voorlopig. Mark Gurman van Bloomberg suggereerde toen dat Apple deze nieuwe omgekeerde heffing via MagSafe voor de geruchten AirPods 3 en AirPods Pro 2.

Apple zou natuurlijk nieuwe AirPods kunnen aankondigen die specifiek werken met het nieuwe MagSafe-systeem van de iPhone 12 – wat zou verklaren waarom ze voorlopig niets hebben gezegd over omgekeerd draadloos opladen. Helaas zijn meer details hierover voorlopig onbekend.

READ  Apple vereist vanaf 8 december privacy-‘voedingsetiketten’ van ontwikkelaars

Ben je enthousiast over de mogelijkheid om bilateraal draadloos op te laden op iPhone 12? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Er is geen manier om PS5-games van de SSD te verwijderen • Eurogamer.net

En PS5-game saves kunnen niet worden geback-upt naar USB. Digital Foundry zet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *