Xbox One maakt een van zijn beste horrorspellen voor slechts $ 3

Precies op tijd voor Halloween is een van de beste horrorspellen van Xbox One nu te koop voor slechts $ 3. De Microsoft Store is momenteel bezaaid met kortingen, waaronder een overvloed aan kortingen op horrorspellen. Elk jaar rond Halloween komen enkele van de beste horrorspellen van de console in de uitverkoop, en dit jaar was niet anders. Inbegrepen in de deals van dit jaar is een korting van 90 procent op SOMA, die normaal $ 30 kost, maar voor een beperkte tijd $ 3 is.

Volgens de Microsoft Store-vermelding van de gameis de deal beschikbaar voor nog eens zes dagen. Na deze periode keert het spel terug naar zijn normale prijs, die, zoals eerder vermeld, $ 27 duurder is dan nu het geval is.

Wat de game zelf betreft, deze debuteerde in 2017 en wordt algemeen beschouwd als een van de beste horrorspellen van de generatie, vooral vanuit een narratief en sfeerperspectief. De Xbox One-versie van de game heeft momenteel een zeer solide 82 op Metacritic, wat indrukwekkend is, aangezien de meeste horrorspellen meestal niet zo goed beoordelen.

SOMA wordt gepitcht als een sci-fi horrorspel van de Zweedse ontwikkelaar Frictional Games, de studio die vooral bekend staat om de Geheugenverlies serie, die ‘een verontrustend verhaal vertelt over identiteit, bewustzijn en wat het betekent om mens te zijn’.

“De radio is dood, het eten raakt op en de machines beginnen te denken dat het mensen zijn. Onderwatervoorziening PATHOS-II heeft een ondraaglijke isolatie geleden en we zullen moeilijke beslissingen moeten nemen. Wat kan er worden gedaan? Wat is logisch? Waar moet je nog voor vechten? Betreed de wereld van SOMA en zie de verschrikkingen onder ogen die diep onder de oceaangolven zijn begraven. Duik door afgesloten terminals en geheime documenten om de waarheid achter de chaos te achterhalen. Zoek de laatst overgebleven inwoners op en doe mee in de gebeurtenissen die uiteindelijk het lot van het station zullen bepalen. Maar wees voorzichtig, er loert gevaar in elke hoek: corrupte mensen, verwrongen wezens, krankzinnige robots en zelfs een ondoorgrondelijke alomtegenwoordige AI. Je zult moeten bedenken hoe je met elke van hen. Bedenk dat er niet terug gevochten kan worden, of je bent je vijanden te slim af, of je maakt je klaar om te vluchten. ‘

READ  De identiteit van Noobmaster69 is onthuld in de nieuwe trailer voor The Falcon en The Winter Soldier Xbox

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox One te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, deals, geruchten en lekken – klik op hier of kijk op de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Video: Hier is een blik op Microsoft Flight Simulator die draait op Xbox Series X.

Nog maar een paar dagen tot de release van Microsoft Flight Simulator...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *