Aspyr gaf toe dat er geen manier is om KOTOR II te voltooien bij het overstappen

Knights Of The Old Republic II, met drie personages die lichte zwaarden en crackers dragen voor hun schip.

schermafbeelding: asper / obsidiaan

Eh, oeps. Aspyr, de ontwikkelaar/porter achter de nieuwste versie van Ridders van de Oude Republiek II op nintendo-schakelaar, getweet Ze realiseert zich dat het momenteel onmogelijk is om het spel af te maken.

Aspyr, gevestigd in Austin, heeft naam gemaakt door klassieke games over te zetten naar nieuwe systemen en heeft recentelijk een hele reeks Star Wars-titels naar de Switch gebracht. De nieuwste is een pijnlijke naam maar absoluut prachtig Star Wars: Knights of the Old Republic II – Sith LordsTwee weken geleden uitgebracht.

Maar na enige druk van een klant erkende de studio dat het begrijpt dat de game momenteel bugs bevat, zodat het niet kan worden voltooid op een Nintendo-handheld.

Het was een indrukwekkende poging van Daniel Moore, die als eerste vroeg of het bedrijf “beseft dat er geen manier is om dit spel te voltooien?” Asper antwoordde: Met een ietwat vage opmerking over “een bekend probleem dat in de volgende patch zal worden opgelost”, en dan de link naar hun ondersteuningspagina’s. Maar Moore drong nog meer aan op de studio en legde uit dat hij op de hoogte was van het probleem zijn vraag herhalend. Zijn ze op de hoogte?

Asper antwoordde toen Fassing. “Ja, we zijn op de hoogte”, zei ze, voordat ze eraan toevoegde, “ons ontwikkelingsteam werkt eraan om de patch zo snel mogelijk te leveren.”

Hij verschijnt Spel crasht na het spelen van de scène “Basilisk Crash”, gespeeld wanneer spelers Onderon bereiken. Dat is bijna in het midden van het spel erg vervelend.

Het roept een aantal belangrijke vragen op over kwaliteitsborging in het spel, dat kan worden aangenomen en uitgegeven in een vorm die onmogelijk te voltooien is. Er is ook de vraag hoe lang Aspyr zich realiseert dat zijn product een game-breaking bug heeft die alle spelers treft, maar dit niet heeft gemeld aan potentiële en bestaande klanten. We hebben met deze vragen contact opgenomen met Aspyr.

Nintendo kan bijzonder lastig zijn als het gaat om het vrijgeven van patches voor games, wat de vertraging zal vergroten voordat dit is opgelost. Maar Cricky, wat een fout heb ik gemaakt, hoewel vreemd passend gezien de legendarische geschiedenis van dit spel uit 2004.. Het is zeker de moeite waard om deze geweldige Obsidian RPG te blijven kopen totdat er beter nieuws naar buiten komt.

READ  Nightslink review: een vreemd stukje old-school horror
More from Madison Garrett
Een “artistieke tour” langs de winkelpuien van het centrum van Schönhoven
Dit bericht is 277 keer gelezen SCHOONHOVEN – Om de eerste weken...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *