Call of Duty WW2: Vanguard komt dit jaar volgens meerdere rapporten

Volgens meerdere rapporten keert Call of Duty dit jaar terug naar zijn historische wortels. De intrede in 2021 in de eerbiedwaardige FPS-gameserie zou dateren uit de Tweede Wereldoorlog en het zal Call of Duty WW2: Vanguard heten. Er wordt gezegd dat de game in ontwikkeling is in Sledgehammer, die eerder de productie van Call of Duty: WWII in 2017 leidde.

Dit nieuws begon met een verslag van Modern oorlogsgebied, Erop wijzend dat Sledgehammer werkt aan een spel met de titel Action Call of Duty WWII: Vanguard, hoewel de poort zegt dat die naam waarschijnlijk zal veranderen. Modern Warzone meldde ook dat sommige delen van de games in de jaren vijftig zouden worden opgevoerd, wat leidde tot speculatie dat dit een alternatieve datum voor WO II zou zijn, of dat er banden zouden zijn met de Koreaanse oorlog.

Apart rapport van Eurogamer Het ondersteunt veel van deze details, hoewel er enkele verschillen zijn in de details. Eurogamer zegt dat Call of Duty WWII: Vanguard al gepland staat als de laatste titel van het spel, en dat het zich afspeelt in de “traditionele WWII-omgeving”.

Activision bevestigde in een financieel rapport dat het van plan is om in het vierde kwartaal van 2021 een nieuwe Call of Duty uit te brengen, maar dat is tot nu toe het enige officiële woord. Historisch gezien worden nieuwe CoD-titels meestal aangekondigd in april of mei, dus hopelijk hoeven we niet langer te wachten op een goede onthulling.

Written By
More from Max Mcgee

Je kunt nu in Crysis Remastered leunen

Crysis Remastered is bijgewerkt naar versie 1.1.0. Zoals de officieel Twitter-account zegt:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *