Backstreet Boys en NSYNC trending op Twitter na discussies over welke van de boybands beter is

NSYNC vs Backstreet Boys

NSYNC vs Backstreet BoysInstagram

Vertrouw op Twitter om je te amuseren, je in verwarring te brengen en soms mee te slepen naar enkele van de meest overdreven gesprekken. En de laatste discussie, iedereen op Twitter verwennen, bleek precies dat te zijn. We werden allemaal wakker met het tweetingplatform verdeeld over wie beter is – Backstreet Boys of NSYNC. Er is altijd iets geweest met deze boybands waar de wereld niet genoeg van lijkt te hebben. De vergelijkingen, veldslagen en virtuele fanfare over deze bands bereiken een nieuw hoogtepunt met elk nieuw nummer. En het lopende debat vat het redelijk goed samen.

Velen riepen Backstreet Boys uit tot numero uno, maar velen stemden op NSYNC. Laten we eens kijken naar enkele van de tweets.

Twitter explodeert!

BADDIE FLEX @Tosci_Marie zei: “Het spijt me, maar als je niet eens zeven was toen een van hun eerste albums uitkwam, kun je onmogelijk zeggen dat de ene groter is dan de andere. BSB is legendarisch en ik tolereer het gebrek aan respect niet. Ze hebben allebei gaf ons albums vol hits, schat. ” (sic)

CJ @CJ_JunesMani redeneerde: “Gemakkelijk. NSYNC was superieur, als we echt eerlijk zijn. NSYNC waren veel betere dansers en hadden een geweldige harmonie en stemmen. Ze hebben gewoon niet de lange levensduur als de Backstreet Boys of de hype. Niemand is dat ook JC zingen in beide groepen. ” (sic)

Wolfblood Witch Of The West @wildwitchwest meende, “NSYNC had regelrechte bops die niet zo hard hoefden te gaan, maar veel vergeetbare nummers op hun albums en BSB had het Savage Garden boyband-love-song-ding volgepakt, zodat ze over het hoofd worden gezien. ik hou van hard pop meer dus ik ben bevooroordeeld ten opzichte van NSYNC, maar BSB deed / dat / “(sic)

READ  Community Review: Laten we naar de ruimte gaan

Rae de schrijver @WriteAsRae betoogde: “NSYNC gaf jullie alle twee droge albums en ÉÉN klassieker. De BSB gaf jullie muziek die nog steeds wordt gespeeld en wordt VANDAAG in soundtracks gezet. Walk of Fame eerst. Klassieke video’s. NOG STEEDS TOURS UITVERKOCHT. De VOCALS. NSYNC waren alleen Timberpiss en JC die vals zongen. De BSB zou hen MASSEREN. ” (sic)

@ beeboop3399 @ beeboop3399 zei: “Helemaal niet mee eens. Vooral als het ging om harmonieën / zang. Als nsync geen JC had, hadden ze niets. Iedereen in bsb was geweldige zangers, vooral AJ en Brian op zijn hoogtepunt. Als verdomme, zelfs de meeste jongens in 98 graden kunnen de jongens in nsync echt elke dag overtreffen. ” (sic)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *