Van Amitabh Bachchan tot Kriti Sanon: hoe beroemdheden fans inspireerden en motiveerden tijdens een lockdown

Amitabh Bachchan, Kriti Sanon

Amitabh Bachchan, Kriti SanonYouTube-schermafbeelding

De pandemie van het coronavirus heeft sinds de uitbraak de beste en slechtste kanten getoond. Het beste is de natuurgenezing en het ergste niet bij je familie te kunnen zijn. Sommigen hebben de stilte gehaat, terwijl sommigen leerden om het te omarmen en hun hart vol maakten door met woorden te spelen en herinneringen op te halen aan de kleine vreugden, die we vandaag allemaal missen.

Tijdens deze moeilijke tijden hebben Bollywood-beroemdheden hun best gedaan om hun fans te vermaken met wat ze maar kunnen. Dit is wat ze hebben bedacht voor hun kijkers om hen geïnspireerd, gemotiveerd te houden, hen een ander perspectief van dingen te geven en nog veel meer.

Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan

Amitabh Bachchan, Abhishek BachchanInstagram

De megaster had onlangs een video van hem gedeeld waarin hij een gedicht las over de pandemie getiteld “Ay Andheri Raat Band Diva Jalana Kab Mana Hai”, waarin hij vertelt over de tijd dat we allemaal zorgeloos waren en geen zorgen hadden en het huidige scenario benadrukte.

Shefali Shah

Shefali Shah

‘Dil Dhadakne Do’ Wrap Up BashVarinder Chawla

De veelzijdige actrice, die zeer bekend staat om haar gedenkwaardige uitvoeringen in succesvolle films, deelde onlangs een prachtig woordspel waardoor we de kleine geneugten van het leven een beetje meer waardeerden en ons ook hoopten dat er binnenkort betere dingen zouden komen. Het woordspel was getiteld ‘Chalo Na Yaar Phir Wahi Jaate Hain’

Farhan Akhtar

Farhan Akhtar

Farhan AkhtarInstagram

We zijn ons er terdege van bewust en houden echt van de manier waarop Farhan de magie van stilte met woorden vermengt en van velen van hen heeft gehouden en de laatste toevoeging daarvan met de titel ‘Toh zinda ho tum – Corona-versie’ aan zijn fans, die werd geliefd en geprezen door allemaal.

READ  Het lijkt erop dat GTA 6 is gedempt op het YouTube-kanaal van Rockstar

Siddhant Chaturvedi

Siddhant Chaturvedi

Siddhant ChaturvediInstagram

De Gen-X-acteur is enorm populair geworden vanwege zijn krachtige optreden in Gully Boy en wordt ook bewonderd om zijn liefde voor woorden met ‘#MyNotes’ en onlangs werden de coupletten en de gedichten tot leven gewekt met zijn eerste nummer, origineel getiteld ‘ Dhoop ‘die door iedereen geliefd en geprezen werd voor het voeden van hoop en positiviteit.

Kriti Sanon

Kriti Sanon

Kriti SanonTwitter

De Housefull 4-ster gebruikte ook de stilte en schreef een gedicht en plaatste een video waarin ze haar gedicht met de titel ‘Tham ja, Theher ja’ reciteerde en ook verschillende aspecten belichtte, afgezien van de positieve aspecten, met haar woorden die opnieuw geliefd waren allemaal.

Deze keer was echt een uitdagende en iedereen leert zich aan te passen aan de nieuwe norm. Sommigen hebben deze beschikbare tijd effectief gebruikt door contact te maken met vrienden, familie, meer tijd door te brengen met hun huisdieren en te leren hoe een minimalistische benadering van het leven de meest bevredigende is.

Welk woordspel van deze beroemdheden was jouw favoriet? Laat het ons weten in reacties. Laat ons ook zien hoe goed je bent met woordspel. Knipoog.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *