Battlegrounds Mobile India heeft 336.000 spelers geblokkeerd om vals te spelen, meer dan 48 miljoen games zijn gedownload op Android

Battlegrounds Mobile India moet nog debuteren op iOS.

Ontwikkelaar Krafton zei dat hij de ontwikkeling op de officiële website van de game deelde en het probleem van 30 juli tot 5 augustus onderzocht.

  • Nieuws18.com
  • Laatst bijgewerkt:10 augustus 2021 14:47 uur
  • volgen:

Indiase PUBG mobiele avatar Battleground Mobile India De fabrikant zegt dat het meer dan 336.000 spelers heeft verbannen wegens in-game cheats Crafton Hij zei dat hij de ontwikkeling op de officiële website van de game deelde en de zaken op 30 juli en 5 augustus onderzocht. Afgezien hiervan heeft Battlegrounds Mobile India 48 miljoen downloads overschreden. Dit betekent dat de speler wordt beloond voor de eerste fase van het spel. 50 miljoen downloads op Android. Crafton verzette zich ooit tegen de iOS-lancering van Battlegrounds Mobile India, maar de datum moet nog worden onthuld.

Krafton deelde op zijn officiële website dat de 336.736 accounts van Battlegrounds Mobile India geen illegale software mogen gebruiken. Deze accounts zijn permanent verbannen en kunnen niet worden hersteld in het spel. Het team onderzocht deze geblokkeerde accounts tussen 30 juli en 5 augustus en ontdekte dat ze illegale activiteiten gebruikten om voordeel te behalen in het spel. “Battlegrounds Mobile India zal ernaar streven om strenge straffen op te leggen met als uiteindelijk doel het elimineren van het gebruik van illegale software om een ​​comfortabele spelomgeving te bieden”, aldus de site.

Onlangs kondigden de gamemakers bonussen aan toen het aantal downloads 50 miljoen bereikte. Het bedrijf zei dat het gebruikers zal belonen met 48 miljoen downloads, 49 miljoen downloads en uiteindelijk 50 miljoen downloads. De game heeft momenteel meer dan 48 miljoen downloads. Dit was de eerste fase van het beloningsevenement van 50 miljoen downloads.

Slagveld mobiel India, pubg mobielDe Indiase variant werd op 2 juli voor India gelanceerd en een paar dagen geleden werd een versie met vroege toegang beschikbaar gesteld aan testers.

Lees alles laatste nieuwsEn Belangrijk nieuws wanneer Coronanieuws hier

Battlegrounds Mobile India heeft 336.000 spelers geblokkeerd om vals te spelen, meer dan 48 miljoen games zijn gedownload op Android

bron link Battlegrounds Mobile India heeft 336.000 spelers geblokkeerd om vals te spelen, meer dan 48 miljoen games zijn gedownload op Android

READ  Good Lock-module op NavStar krijgt One UI 3-ondersteuning en gebarennavigatie-opties (APK-download)
Written By
More from Eda Greene

Hoe TikTok-video’s zonder watermerk te downloaden – Phandroid

We zijn er zeker van dat jullie allemaal TikTok-video’s hebben gezien die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *