Beklim een ​​monsterlijke toren in deze first-person platformgame geïnspireerd op Minecraft Parkour

Beklim een ​​monsterlijke toren in deze first-person platformgame geïnspireerd op Minecraft Parkour

Ik bracht mijn ochtend door met proberen en faalde om uit de diepten van een enorme monsterlijke toren op te stijgen in Beton Brutal, een nieuwe first-person platformgame. Het is een uitdagende klim maar een intrigerend gevoel, misschien omdat ik elke keer als ik onderweg val, blij ben om terug te komen omringd door overwoekerde vegetatie en sculpturen die uit de vijver oprijzen. De ontwikkelaar zegt dat Beton Brutal “probeert de parkour-mechanica van Minecraft te repliceren en erop voort te bouwen”, en ik denk dat ik nog veel moet leren. Ik wist niet eens dat Minecraft parkour had.

Hier begin ik, op 0 meter, omringd door gigantische planten en sta ik voor een schattig monsterlijk beeld/waterornament. Ik heb vele weekenden doorgebracht toen ik begin dertig was in het Barbican Centre, lezend bij de vijver en rondlopend in de kas, dit is een ontspannende plek voor mij. Dan kijk ik omhoog en oh. Goed. Dit is te hoog. Haal het maar beter. Je kunt dus de abstracte structuur beklimmen, sculpturen beklimmen, tussen pijpen springen, bruggen springen, trappen beklimmen en in het algemeen proberen een weg naar de top te vinden.

Beton Brutal heeft zeker een uitdaging als je hoger klimt, en het biedt een aantal speciale skins waarvan ik veronderstel dat ze deel uitmaken van de inspiratie van de parkour Minecraft-kaarten. De straf wordt ook hoger, omdat je onderweg kunt vallen als je pech hebt en op iets in de buurt terechtkomt. Hoewel het, in tegenstelling tot trolly gauntlet-platformgames zoals AltF4 en Rage Quit, er niet erg vijandig en verdrietig uitziet. In ieder geval niet van wat ik zag. Het lijkt meer in de context van “er overheen komen” en handig, ik heb van Beton Brutal gehoord Bennett Foddy kondigt “De regels van dit spel” aan.

READ  Mogelijk zijn er nieuwe Skyrim DLC-inhoud en belangrijke updates gelekt

Deze screenshot is van de Steam-pagina omdat dit gebied nog steeds hoog boven mij is

Ik kijk naar een paar snelle video’s, uit nieuwsgierigheid, en ik heb nog veel te leren. De game zit vol met kleine snelkoppelingen en slimme trucs om je klim te versnellen. Deze zijn handig om na een val door bekende secties te racen en zijn zeker van vitaal belang als je opnieuw begint om je beste tijd te verbeteren (het heeft al wereldwijde en vriendenklassementen). Ik heb geprobeerd een of twee van de grotere skips die ik heb gezien te repliceren en ik denk niet dat ik de basis onder de knie moet krijgen en de mastercursus moet voltooien voordat ik de mooie dingen probeer.

Ik heb veel trick jumps, bunny hops en attack jumps gedaan in Quake- en Half-Life-games (helaas heb ik het surfen op Counter-Strike nooit onder de knie gekregen), maar Minecraft-parkour is mij grotendeels onbekend. Het is interessant om iets nieuws te proberen. Dit stuurde me ook naar een konijnenhol van parkour Minecraft-kaarten, die veel ingewikkelder en ingewikkelder zijn dan ik ooit had gedacht.

Ik zal misschien nooit de top van Beton Brutal bereiken. En als ik dat deed, zou ik vrijwel zeker niet door de fase gaan van keer op keer gaan om mijn tijd aan te scherpen. Toch geniet ik van mijn tijd in deze vreselijke toren. Ik ben een sukkel voor de extra grote brutaliteit, dat is waar, maar hij heeft een goed gevoel voor plaats. Zelfs af en toe een druppel stof en puin is leuk. Leuke mooie muziek ook. Totdat je te lang omhoog of omlaag staart en het Vertgio-systeem vuurt en het een beetje eng wordt. Verantwoorden.

READ  Overwatch 2-spelers roepen op tot een nieuwe benadering van heldenreleases na Mauga

Brutaal beton is beschikbaar van Stoom Voor £ 5,89 / € 6,89 / $ 6,99. Het is gemaakt door Jan Maleczyk. Oh, een tip: ga meteen naar het bedieningsmenu, want de standaardinstellingen tonen Ctrl en besluipen Shift, wat niet klopt.

Fans van afbrokkelend beton moeten ook Quake’s nieuwste Brutalist-kaartenpakket bekijken. En voor meer gigantische verlaten gebouwen, Druk op Steam en pak de demo van Lorn’s Lureeen first-person verkenningsklimmer, is een van onze meest verwachte games van 2023.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *