Warpath, de mobiele militaire strategiegame, komt deze maand naar pc

Warpath, de mobiele militaire strategiegame, komt deze maand naar pc

Fans van militaire strategiespellen hebben een nieuw aanbod om naar uit te kijken op pc. Hoewel ze het misschien al op hun iOS- of Android-apparaat hebben gespeeld. De game, genaamd Warpath, is een project van Lilith Games, dat vooral bekend staat om zijn mobiele aanbod. Warpath wordt op 21 april gelanceerd op pc als een gratis te spelen aanbieding en is exclusief verkrijgbaar bij Warpath-website.

De pc-versie van Warpath wordt gelanceerd met grafische verbeteringen en functies voor niet-mobiele apparaten. Dit omvat een grafisch gedetailleerd slagveld, sneltoetsen en associaties die niet mogelijk zijn op mobiele apparaten. Om de lancering op het platform te vieren, organiseert Lilith Games een speciaal evenement om een ​​leider te worden, waarbij spelers geld of in-game prijzen kunnen winnen.

Warpath bevat iconische oorlogslocaties. Spelers bouwen militaire eenheden en bases, en werken samen met bondgenoten om hun vijanden te verslaan. Spelers kunnen aanpasbare wapens, vliegtuigen en alle functies verwachten die doorgaans worden geassocieerd met het militair-strategische genre.

Quintlin-krachten

Quintlin-krachtenEn Redacteur
QuintLyn is al heel lang een liefhebber van alles wat met videogames te maken heeft en zal er graag over praten met iedereen die wil luisteren. Ik ben iets meer dan tien jaar geleden begonnen met schrijven over games voor verschillende hobbysites en heb verschillende rollen op me genomen in de gaminggemeenschap.

Bijgewerkt:

World Of Tanks viert zijn 12e verjaardag met cadeaus, evenementen en meer

Het lijkt erop dat World Of Warcraft een Diablo 4-crossover krijgt

Hop op Paaszondag met Trove's "Bonfest 2023" Pasen evenement

8 beste onbetaalde MMORPG's (2023)

Marvel Snap OTA-saldo-updates proberen de levensvatbaarheid van bepaalde kaarten en decks vaker aan te passen

READ  Vandaag is een belangrijke dag in de geschiedenis van Tomb Raider voor Lara Croft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *