Bengal BJP MLA Debendra Nath Ray gevonden hangend in markt, partij beweert moord

Kolkata:

Een BJP MLA in West-Bengalen werd vanochtend vroeg gevonden in een open veranda buiten een winkel in het district Noord-Dinajpur, wat de BJP beschuldigde dat hij was vermoord.

De markt waar MLA Debendra Nath Ray werd gevonden, is ongeveer een kilometer van zijn huis verwijderd.

Minstens één familielid heeft beweerd dat sommige mensen om 1 uur ’s nachts naar het huis waren gekomen en hem hadden weggeroepen. De familie van de MLA heeft een onderzoek naar zijn dood geëist.

Vanochtend zagen de buurtbewoners zijn hangende lichaam en belden de politie.

“Ray is vanmorgen bij een winkel in de buurt van Hemtabad gevonden. We zijn een onderzoek begonnen”, citeerde persbureau PTI een hoge districtspolitieagent.

De BJP heeft beweerd dat de MLA is vermoord. BJP-leider Kailash Vijayvargiya zei in een tweet: “Er komt geen einde aan de moord op BJP-leiders in Bengalen. De BJP MLA die de TMC had verlaten, is vermoord. Was het omdat hij zich bij de BJP aansloot?”

BJP-chef JP Nadda was een van degenen die tweette over de dood van de MLA.

Debendra Nath Ray had het Hemtabad-assemblagesegment – een gereserveerde zitplaats voor Geplande Kasten – betwist en gewonnen op een CPM-ticket dat door het Congres in 2016 werd gesteund, maar was vorig jaar na de Lok Sabha-verkiezingen overgestapt naar de BJP.

READ  Heb je het gevoel dat je op een plateau zit in Street Fighter 6? 801 Strider identificeert de specifieke vaardigheid waaraan u moet werken om vooruit te komen

Hemtabad in is het district Noord-Dinajpur.

(Met invoer van PTI)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *