Bereid je voor, Halo Infinite’s Craig krijgt een serieuze make-over

Halo oneindig brute Craig werd een van de meest beruchte Xbox-memes van 2020 na zijn optreden in een gameplay-demo eerder dit jaar, maar nu heeft 343 Industries bevestigd dat hij er in de laatste game heel anders uit zal zien.

In een bericht op de Halo Waypoint-bloglegde art director Nicolas “Sparth” Bouvier uit dat Craig “nooit bedoeld was om in die toestand te worden gezien”, en dat hij – samen met verschillende andere personages – een “significante make-over” zal ondergaan.

“Ten eerste kan ik bevestigen dat de gezichtsanimatie op NPC’s niet volledig was geïmplementeerd in die build, wat resulteerde in Craigs ongelooflijk uitgestrekte / levenloze look. Alle personages worden gemodelleerd in een neutrale pose, voordat blendshapes en animatie worden toegepast. Dus slecht De oude Craig was nooit bedoeld om gezien te worden in die toestand, wat niet duidelijk was tijdens de gameplay. Pas later, in het close-up stilstaand beeld van zijn ene slechte moment, kwam het aan het licht en kwam de legende van Craig was geboren.

Er is verder gewerkt aan de materiaalgetrouwheid en er is meer variatie toegevoegd voor Brute-gezichten, we werken ook aan het toevoegen van een aantal kapsels en baarden, iets dat we in juli niet hadden gekregen. Dus hoewel we van onze lieve oude Craig zijn gaan houden, ondergaat hij zeker een belangrijke make-over. “

Hoewel Craig oorspronkelijk in juli werd gebruikt als een hulpmiddel om de zogenaamd slechte graphics van Halo Infinite te benadrukken, raakte de bruut al snel in het hart van veel fans, en zelfs Xbox-baas Phil Spencer heeft zijn bewondering voor hem getoond.

Het klinkt alsof Craig vrijwel onherkenbaar zal zijn in Halo Infinite tegen de tijd dat de volledige game uitkomt, maar zelfs als we hem nooit meer in zijn oorspronkelijke vorm te zien krijgen, hebben we altijd de memes …

Kijk je uit naar Craig versie 2.0? Geef ons uw mening in de opmerkingen hieronder.

READ  Xbox Game Pass is bijgewerkt met PS2-klassiekers en meer AAA-titels
Written By
More from Vanessa Hale

Tales of Crestoria Mobile Game brengt prachtige “The Wake of Sin” korte animatiefilm uit

29 augustus 2020 18:30 uur EST De populaire mobiele titel Tales of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *