Best Buy Memorial Day Sale 2021: hoge kortingen op televisies, friteuses, speelgoed en meer

Memorial Day Weekend Sale bij Best Buy gaat vandaag door en biedt grote besparingen op ApparatenElektronica, computerapparatuur en meer.

Dit is het moment om een ​​grote korting te krijgen op een nieuwe tv of vlaggenschip – we hebben de zware last gedaan om alle deals voor je te onderzoeken. Bekijk hieronder wat volgens ons de beste deals zijn voor het Memorial Day Sale-evenement van Best Buy. Ter herinnering, prijzen en voorraden zijn altijd “zolang de voorraad strekt”, maar wanneer we ontdekken welke artikelen niet op voorraad zijn, zullen we proberen deze te vervangen door andere geweldige aanbiedingen.

Samsung

De 82 Inch Samsung 7 Inch TV is een Smart LED 4K HDR TV die Apple AirPlay, Google Assistant en Amazon Alexa ondersteunt. Met de Tizen Powered Smart TV-functie kunt u direct verbinding maken met een verscheidenheid aan gratis Samsung-kanalen en uw favoriete streaming-apps. Met de automatische gamemodus van Samsung kunt u genieten van uw favoriete games met minimale invoervertraging en beeldruis. Het is momenteel $ 500 korting tijdens de Memorial Day-vakantie.

De scanner

Normaal gesproken kost deze bedrade optische muis van Razer $ 90 met negen programmeerbare knoppen en aanpasbare LED-verlichtingszones nu $ 30 korting. De 16.000 dpi van de Mamba Elite levert absolute nauwkeurigheid zonder invoervertraging, en het ingebouwde geheugen kan uw instellingen opslaan voor het geval u ze onderweg nodig heeft.

Ben Fox Robin / CNET

Verander je oude auto in een slimme auto met Alexa Voice Control. Ik heb er een gekocht en het was een van mijn favoriete accessoires van derden. Ik kan Spotify niet alleen bedienen door te spreken, maar ik kan ook weerberichten en routebeschrijvingen krijgen zonder mijn handen van het stuur te halen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een extra ingang, en je bent klaar om te gaan.

Lees onze CNET-recensie voor Amazon Echo Auto.

Beste koop

Als je het geluk hebt om een ​​nieuwe videokaart uit te schakelen tijdens de Wereldwijd tekort aan chipsDan heb je wellicht opslagruimte nodig. De SanDisk Extreme Pro NVMe biedt voldoende ruimte voor data-intensief werk en pakt besturingssystemen en applicaties in een mum van tijd aan. Dit is een van de lagere prijzen die we de afgelopen maanden hebben gezien voor deze snelle NVMe harde schijven van een populair merk.

Written By
More from Aubrey Mason
Nogmaals met PG 5 PlayStation 5 Colorway – PlayStation.Blog
Het aangaan van sneakersamenwerkingen met PlayStation en Nike Basketball is de afgelopen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *