Beste gamedeals voor Amazon Prime Day 2020: Nintendo Switch-games verlaagd tot minder dan $ 40

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over alles wat u moet weten en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste deal krijgt.

Amazon Prime Day is hier en hoewel het nieuwe Xbox-serie X en Sony PlayStation 5 komen eraan, er is geen enkele kans dat we kortingen op deze consoles zien. Gelukkig zijn er de komende twee dagen nog een heleboel deals voor games, game-uitrusting en accessoires beschikbaar die het bekijken waard zijn, waaronder top Switch games afgeprijsd tot $ 40 op Amazon.

Er zijn ook enkele geweldige aanbiedingen van Target, Best Buy en Newegg als het gaat om Amazon Prime Day voor gamers. We houden de beste deals op het gebied van gaming in de gaten en houden deze lijst up-to-date met aanbiedingen zodra ze binnenkomen. Bekijk het laatste hieronder.

Afgeprijsde Nintendo Switch-games

Verschillende populaire Switch-spellen zijn momenteel te koop via Amazon. Dit is het beste dat we hebben gezien.

Veel Razer-gaminguitrusting is momenteel te koop bij Amazon, en dit is een geweldige prijs voor een zeer hoogwaardig mechanisch gamingtoetsenbord. Groene, gele en oranje schakelaarversies zijn beschikbaar met verschillende kortingsniveaus – die in feite bepalen hoe “klik” u wilt dat de toetsen zijn.

Dell

Hier is je uitgave voor Prime Day. Alienware’s enorme 21: 9 (echt, echt breedbeeld) gebogen scherm, met een resolutie van 3.440 x 1.440, is gedaald tot $ 850. De oorspronkelijke prijs was $ 1.200, en je kunt het meestal vinden voor ongeveer $ 1.050 of zo.

Ubisoft

De volgende Assassin’s Creed-game is nog niet eens uit, maar je kunt al $ 10 korting geven voor de huidige generatie consoles.

Niet meer beschikbaar

Een van de vreemdste retro-miniconsoles, deze Neogeo micro-arcade-output naar een tv, maar heeft ook een eigen ingebouwd 3,5-inch scherm. Het heeft 40 ingebouwde spellen zoals King of Fighters, Metal Slug en Fatal Fury (eerlijk gezegd, dat zijn waarschijnlijk degenen die je belangrijk vindt). Deze luxe versie bevat twee bedrade Neogeo-gamepads en zelfs een HDMI-kabel.

Josh Miller / CNET

Een flinke, groots klinkende set gaming-koptelefoons met een eigen DAC (digital analog conversion) en voorversterker, inclusief een breakout-box met een grote volumeknop.

Nieuwe Super Mario Bros.U Deluxe: $ 40 (verlopen)

More from Madison Garrett

Broncode Watch Dogs: Legion gestolen en online geplaatst

De broncode van de onlangs uitgebrachte game Watch Dogs: Legion ligt op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *