Google’s samenwerking met T-Mobile omvat nu een ‘exclusief’ cloudopslagplan

T-Mobile en Google aankondigen Ze bieden vanaf 12 oktober een “exclusief” abonnement van 500 GB aan Google One-cloudopslag voor T-Mobile-klanten. Het abonnement kost $ 5 per maand en is de nieuwste toevoeging in een lopende samenwerking tussen de zoekgigant en de koerier.

Google biedt Google One-abonnementen in verschillende maten Maar tot nu toe had je geen 500 GB-laag, van 200 GB voor $ 2,99 per maand rechtstreeks naar 2 TB voor $ 9,99 per maand. Iedereen met een Google-account krijgt 15 GB gratis, maar het aanbod van T-Mobile kan een mooie middenweg zijn als je meer van je bestanden gaat opslaan in Google Drive en Google Foto’s. T-Mobile zegt ook dat het plan kan worden gedeeld met maximaal vijf andere mensen, of ze nu wel of geen T-Mobile-accounts hebben.

T-Mobile en Google kondigden voor het eerst hun samenwerking aan Eind maart dit jaar Voor een reeks financiĆ«le voorwaarden die nog niet zijn bekendgemaakt. T-Mobile heeft ingestemd met ondersteuning van Google Voorkeursberichten Standaard RCSIntroductie van Google’s Android Berichten als de standaard berichten-app en het betalen van YouTube TV en YouTube Premium via verschillende aanbiedingen. Destijds had geen van beide bedrijven een deal gesloten om Google One te pushen als de officiĆ«le back-upmethode van T-Mobile voor Android-telefoons. Maar op 12 oktober heeft T-Mobile daar nu ook een optie voor.

Klanten kunnen zich aanmelden voor een Google One-deal via T-Mobile. Het bedrijf zegt dat het een gratis proefperiode van 30 dagen zal aanbieden voordat je $ 5 per maand in rekening brengt.

READ  Google Pixel 6-lek plaagt Magic Eraser, plus vijf jaar Android-beveiligingsupdates
Written By
More from Lesley Curry

Nvidia’s GeForce Experience optimaliseert nu instellingen voor creatieve apps

Nvidia heeft het Borst De nieuwe functie GeForce Experience helpt gebruikers van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *