Sanjay Dutt neemt een pauze van zijn werk

NDTV News

Sanjay Dutt heeft deze foto gedeeld (courtesy duttsanjay)

Hoogtepunten

  • Sanjay Dutt was onlangs in het ziekenhuis wegens kortademigheid
  • “Mijn familie en vrienden zijn bij mij”, schreef Sanjay Dutt
  • ‘Ik spoor mijn weldoeners aan zich geen zorgen te maken,’ voegde hij eraan toe

New Delhi:

Een dag nadat Sanjay Dutt werd ontslagen uit het Lilavati-ziekenhuis in Mumbai, kondigde de 61-jarige acteur aan dat hij vanwege gezondheidsproblemen een korte sabbatical gaat houden. “Hallo vrienden, ik neem een ​​korte pauze van mijn werk voor een medische behandeling”, las een fragment uit de post van de acteur. De heer Dutt voegde eraan toe dat hij in het gezelschap is van zijn naasten en vroeg zijn fans om niet te speculeren over de aankondiging van de acteur: “Mijn familie en vrienden zijn bij mij en ik dring er bij mijn weldoeners op aan zich geen zorgen of onnodig te maken. speculeren.” Terwijl hij zijn briefje ondertekende, beloofde Sanjay Dutt: “Met uw liefde en goede wensen, ik zal snel terugkomen.”

Lees de verklaring van Sanjay Dutt hier:

Sanjay Dutt werd op 8 augustus opgenomen in het ziekenhuis van Mumbai nadat hij klaagde over kortademigheid. Hij testte negatief op COVID-19. Dutt keerde op 10 augustus terug uit het ziekenhuis na een verblijf van twee dagen. Op de dag van zijn opname tweette de heer Dutt dit vanuit het ziekenhuis: “Ik wilde iedereen verzekeren dat het goed met me gaat. Ik sta momenteel onder medische observatie en mijn COVID-19-rapport is negatief. Met de hulp en zorg van de doktoren, verpleegsters en personeel van het Lilavati-ziekenhuis, ik zou over een dag of twee thuis moeten zijn. Bedankt voor je goede wensen en zegeningen. ‘

READ  Aankondiging van PlayStation Plus-games voor januari 2023

Op 8 augustus vertelde Priya Dutt, de zus van Sanjay Dutt, aan persbureau PTI dat de acteur een volledige controle kreeg in het ziekenhuis: ‘Hij werd rond 16.30-17.00 uur opgenomen in het Lilavati Hospital voor regelmatige controle omdat hij zich een beetje buiten adem. Ze hebben een COVID-19-test gedaan en het resultaat was negatief. We hebben hem in het ziekenhuis gehouden zodat hij al zijn tests gedaan krijgt. Hij is voor een volledige controle gegaan. Ik denk dat hij thuiskomt op Maandag.”

Sanjay Dutt’s vrouw Maanayata en de tweeling van het paar Iqra en Shahraan worden verondersteld in Dubai te zijn, waar ze van vóór de lockdown waren. De heer Dutt, die vanwege de lockdown niet naar Dubai kon vliegen, vierde zijn 61e verjaardag buiten hen in Mumbai. Trishala Dutt, de dochter van Sanjay Dutt met ex-vrouw Richa Sharma, woont in New York.

Sanjay Dutt’s nieuwe film Sadak 2, die deze maand gepland stond voor een bioscooprelease, zal nu verschijnen op OTT-platform Disney + Hotstar naast andere grote Bollywood-films. De acteur is voor het laatst gezien in de film uit 2019 Panipat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *