Biden spotte met het gebruik van script om Kamala Harris als zijn running mate te gebruiken: rapporteren

Biden spotte met het gebruik van script om Kamala Harris als zijn running mate te gebruiken: rapporteren

Kort nadat Joe Biden senator Kamala Harris had gebeld over het feit dat hij haar als zijn running mate had aangemerkt, werd de blundergevoelige voormalige veep bespot omdat hij een script gebruikte tijdens zijn virtuele chat, volgens rapporten.

“Ik heb de grote eer om aan te kondigen dat ik @KamalaHarris – een onverschrokken vechter voor de kleine man en een van de beste ambtenaren van het land – heb uitgekozen als mijn running mate,” Biden schreef op Instagram.

Een foto op zijn account laat de 77-jarige zien die op een laptop spreekt met de stralende Californische senator terwijl hij zijn iPhone omhoog houdt met de luidspreker naar de computer gericht, wat suggereert dat iemand anders aan het bellen was, meldde de Daily Mail.

Maar het was een vel papier onder de telefoon dat de aandacht trok.

“Ik heb besloten dat ik zou willen dat u zich bij deze poging aansluit om de ziel van ons land terug te winnen en de volgende vice-president van ons land te worden”, luidt de tekst. ‘Ik denk dat je het recht hebt te weten waarom ik je heb gekozen. Er zijn drie redenen. “

Biden werd al snel bespot in pro-Trump sociale media omdat hij zijn toevlucht nam tot een script tijdens zijn oproep met zijn nieuw geslagen running mate.

Close-up van Joe Biden onthult mysterie-beller op iPhone
Instagram / Joe Biden

‘Biden’s personeel moest een script voor hem schrijven, zodat hij zou weten waarom hij zelfs met Kamala Harris sprak. ‘Ik bel je vandaag omdat …, ” schreef Sean Davis, mede-oprichter van het conservatieve online tijdschrift The Federalist.

READ  Lavanya Tripathi 'gooit terug als nooit tevoren'

Benny Johnson, chief creative officer van de conservatieve non-profit Turning Point USA, nam ook een uithaal.

“3 ZEER BELANGRIJKE DINGEN over deze foto van Joe Biden die Kamala belt om haar VP-plek aan te bieden:
1. Biden moet voorlezen uit een script dat duidelijk zichtbaar is
2. Biden weet niet hoe hij een iPhone moet vasthouden (hij staat ondersteboven)
3. De cartoon op Biden’s bureau is een man die schreeuwt “WAAROM IK ?!”

Het Trump-fondsenwervingsaccount @TrumpWarRoom woog ook.

“‘Ik bel je vandaag … Er zijn drie redenen.’ Joe Biden had een script nodig om te begrijpen waarom zijn begeleiders Phony Kamala Harris kozen als zijn VP, “ het zei.

Ondertussen werd MSNBC door sommigen beschuldigd van het bijsnijden van het script om Biden de verlegenheid te besparen, ” Fox News meldde.

“MSNBC heeft de foto bijgesneden van Joe Biden die aan het videochatten was met Kamala Harris, waardoor Biden’s gesprekspunten uit de afbeelding werden verwijderd.

Joe Biden en Kamala Harris.
Joe Biden en Kamala HarrisTwitter

Het is een schande dat Biden praatpunten nodig had om met zijn eigen VP te praten, ” GOP-hoofd van de snelle reactie Steve Guest tweette.

“Biden is duidelijk een pop van links”, voegde hij eraan toe.

Samenzweringstheoreticus Jack Posobiec schreef: “MSNBC vervalste het beeld van Biden die Kamala belde om het script te verwijderen dat hij gebruikte.”

MSNBC reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van The Post.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *