UP politie wijst naar familie over de dood van Topper

UP politie wijst naar familie over de dood van Topper

Sudeeksha Bhati, de vrouw die stierf, had twee jaar geleden het Bulandshahr-district overtroffen

Bulandshahr, Uttar Pradesh:

Twee dagen nadat een 20-jarige vrouw uit Bulandshahr in Uttar Pradesh, die studeerde aan een prestigieuze universiteit in de Verenigde Staten, stierf bij een verkeersongeval in UP na vermeende pesterijen, beweert de politie dat de feiten in de zaak zijn verdraaid. . “Er is geen bewijs van intimidatie” gevonden tijdens het onderzoek naar de dood van Sudeeksha Bhati, zoals beweerd door de familie, zei een politieagent, die een “wending” in de zaak beweerde omdat degenen die met de vrouw verbonden waren “dachten aan verzekeringsgeld”.

Een eerste informatierapport (FIR) werd dinsdagavond ingediend te midden van wijdverspreide woede over de dood van Sudeeksha Bhati, ongeveer 36 uur nadat ze stierf. Ze had het Bulandshahr-district twee jaar geleden overtroffen met CBSE-bestuursexamens van klasse 12 in de stroom Geesteswetenschappen. Vervolgens ontving ze een voltijdse beurs aan het prestigieuze Babson College in Massachusetts.

Haar familie had beweerd dat ze maandagochtend werd achtervolgd door twee mannen op een fiets toen ze een aparte motorfiets was met haar oom en een neef, wat tot het ongeval leidde. Terwijl de politie zegt dat haar neef op de motor reed, zegt de familie dat Sudeeksha’s oom – Satendra Bhati – degene was die op de motorfiets reed.

“De zaak heeft een wending gekregen van mensen. De vrouw had een enorme beurs en mensen dachten aan verzekeringsgeld. De jongen die op de fiets reed is net geslaagd voor de middelbare school; hij is waarschijnlijk een minderjarige”, aldus politieagent Santosh Kumar. Zei Singh vandaag.

“Op het moment van het incident was Sudeeksha’s oom – Satendra Bhati – in Dadri, volgens zijn mobiele locatie. Hij bereikte de plaats van het ongeval ongeveer twee uur later – om 10:49 uur. We hebben de hele route uitgestippeld die hij nam. het bereiken van de plaats van het ongeval, ‘zei hij.

“Er is een nieuw verslag gemaakt om de politie de schuld te geven. Wanneer een leugen 50 keer wordt herhaald, wordt het overtuigend – net als de waarheid. Tot dusver hebben we bij het onderzoek geen enkel bewijs van intimidatie kunnen vinden”, zegt hij toegevoegd.

De FIR – ingediend onder twee secties van de IPC (Indiase wetboek van strafrecht) – sectie 279 (onbezonnen rijden of rijden op een openbare weg) en sectie 304-A (dood veroorzaken door nalatigheid) – maakt ook geen melding van de vermeende intimidatie de vrouw stond vlak voor haar dood onder ogen; bronnen bij de politie van UP zeiden dat de FIR is ingediend op basis van de klacht die door haar vader is ingediend.

De twee mannen zijn te zien in camerabeelden, waarvan de politie dinsdag zei dat er ook onderzoek werd gedaan. Terwijl de politie intimidatie ontkent, zijn tot nu toe meer dan 15 fietsbezitters ondervraagd bij de dood.

In zijn klacht schreef Brahma Singh Bhati, de vader van Sudeeksha: “Mijn dochter was zeer getalenteerd. Ik ben totaal verbrijzeld. Ik doe een beroep op u dat er tegen die twee mannen de strengste straf moet worden opgelegd.”

Hij herinnerde zich het incident en zei: “Gisteren (maandag – 10 augustus 2020) verlieten mijn dochter -Sudeeksha Bhati, mijn broer Satendra Bhati en neef Nigam Bhati hun huis om 8 uur ’s ochtends om een ​​familielid op een fiets te ontmoeten. Om ongeveer 9 uur: 30 uur, toen ze het gebied van Aurangabad naderden, haalde twee mannen een zwarte (Royal Enfield) Bullet-motor hen twee keer in en stopte toen plotseling de motor opzettelijk. “” Mijn broer moest ook remmen, waardoor hij het evenwicht verloor en mijn dochter – Sudeekhsha – viel en liep ernstig hoofdletsel op. Ze werd dood verklaard in het ziekenhuis, “zei hij.

READ  Maak je klaar voor "vloeiendere, meer intuïtieve" Zelda: Skyward Sword HD-bedieningselementen

Sudeeksha’s reis van een dorp in Uttar Pradesh naar een prestigieuze Amerikaanse universiteit was er een van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Ze was een van de weinige meisjes in haar dorp die naar een school waren gegaan.

Sudeeksha, een leerling van de Vidya Gyan School, een initiatief van de Shiv Nadar Foundation, had 98 procent behaald bij CBSE-bestuursexamens van klasse 12.

Velen op sociale media hebben gerechtigheid geëist in de zaak. In een tweet zei voormalig UP-hoofdminister en BSP-chef Mayawati dinsdag: “In Bulandshahr verloor een veelbelovende student – Sudeeksha Bhati – die met haar oom op een fiets reisde haar leven door misdaden van motorrijders. Dit is zeer tragisch, beschamend en verwerpelijk. Hoe zullen dochters vooruitgang boeken? De BSP eist dat de staat snel actie onderneemt tegen de beschuldigden. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *