Blijkbaar zullen de Jets terugkeren naar de wonderfase van Game 3

Winnipeg – ze waren gefrustreerd en leken aan de buitenkant te staan.

Wordt naar het bord gestuurd na het landen van de eerste twee grote stoten in deze Smythe Division-ontmoeting.

Op weg naar deze nederlaag gebeurde er echter iets grappigs, toen de Winnipeg Jets zichzelf afstoffen en erin slaagden met een mars van epische proporties van het tapijt te stijgen.

In plaats van te kijken hoe de Edmonton Oilers de achterstand van de serie terugbrachten tot twee wedstrijden tot één, waren het de Jets die met 3-0 omhoog gingen in de beste van zeven series van de zeven nadat Nikolai Ehlers de winnaar in de verlenging presenteerde om 9.13 uur. vierde. Zondagavondperiode.

Eilers, die de vorige 11 wedstrijden miste vanwege een vermoedelijke schouderblessure opgelopen op 24 april, zei: “Ik heb er altijd van gedroomd om dit soort goals te scoren. Ik verwacht het van mezelf. Ik zet mezelf voldoende onder druk om te presteren, en dat wil niet zeggen. Het betekent niet alleen doelpunten maken. Het betekent goed spelen. Zelfs als je een slechte wedstrijd hebt, ga je hard werken en misschien speel je eenvoudiger. Maar ik leg mezelf veel druk om goed te spelen. Iedereen in deze competitie doet dat Dit hoort erbij. Je wilt hierin blijven. Competitie en je moet presteren.

“Dit is ons team. Ik bedoel, we geven niet op. Dat is erg leuk om in dit team te spelen en na een OT-winnaar kun je de vreugde zien. Ik bedoel, het is verbazingwekkend dat aan het eind niemand gewond raakt. daar tijdens de viering. “

Eerder op de dag was Gates-coach Paul Morris snel bij het temperen van de verwachtingen en zei hij dat hij niet op zoek was naar Ehlers om iets anders te doen dan op dezelfde manier te spelen als zijn teamgenoten zonder hem zouden hebben gespeeld.

Morris vroeg de Ehlers niet om de aanval aan te steken, maar zijn vaardigheden waren de hele tijd duidelijk.

READ  Fordham vs.Ohio - game preview - 20 maart 2021

Er waren de gebruikelijke uitbarstingen van snelheid, strijd om discretie en creativiteit om open metgezellen en mannen te vinden.

En dan was er dat stiekeme polsschot dat Mike Smith twee keer versloeg, één keer in een machtsspel en daarna na een directe overwinning van Paul Stastney in de verlenging.

Vliegtuigkapitein Blake Wheeler gaf toen toe dat hij niet verrast was door wat Ehlers wist te bereiken.

“Ik haat het om het te zeggen, maar dat is te verwachten.” Wheeler, die Gates ‘derde doelpunt maakte om 14:28 in de derde helft, zei: “Ik erken niet hoe goed de speler is en wat het betekent voor onze team. ” Het is erg moeilijk om te doen wat hij vanavond deed – ik miste de hoeveelheid tijd die hij deed en begon aan een spel van deze omvang en snelheid – niet alleen om het over te slaan, maar om een ​​enorme impact te hebben.

“Ik bedoel, we hebben de dagen afgeteld om hem terug te krijgen en we wilden hem graag terug bij onze selectie krijgen. Hij betekent gewoon veel voor ons team. Vooral in deze tijd van het jaar is hij het type dat kan het spel op zijn kop zetten en je een groot spel geven wanneer je het nodig hebt. “

Er is heel weinig tijd om wonden te vieren of af te likken, aangezien Game 4 maandagavond om 20:45 uur Caïro-tijd wordt uitgevoerd.

Het was gemakkelijk voor de Jets om te zeggen dat het gewoon niet hun avond zou zijn, dat het dynamische duo van de Oilers van Conor McDavid en Leon Dreicettel aanvallend zou uitbreken (ze combineerden ze met zes punten nadat ze de score in de eerste twee games) en dat ze het op een dag gewoon opnieuw zouden proberen.

READ  Deze FIFA 21-bug legt de lat hoog voor storingen in videogames • Eurogamer.net

In plaats daarvan hebben de Jets de romp niet verlaten of toegevoegd aan het inzetprofiel van hun spel na een 4-1 voorsprong.

Uiteindelijk opende The Oilers de deur door een onnodige penalty te nemen, en deze slechte beslissing van Josh Archibald veranderde het uiterlijk van de competitie volledig – en mogelijk de serie.

Archibald raakte een lage brug en leek op de linkerknie van Gates-verdediger Logan Stanley te schieten, die het geluk had blessures te vermijden tijdens het spelen.

Na de wedstrijd kondigde de NHL Player Safety Division aan dat Archibald telefonisch zou worden gehoord, wat betekent dat de vleugelspeler van Oilers een boete of schorsing zou kunnen krijgen.

Met Archibald in het strafschopgebied wegens hapering, heeft Jets een comeback hervat op het krachtspel van Mathieu Perreault.

‘Dit is de beste manier om hem te laten betalen voor wat hij heeft gedaan,’ zei Perriolt. “We houden niet van wat hij deed, we vinden het niet leuk om hem te zien. Het was geen goed spel van zijn kant. We zijn er boos over en we gaan erop uit om een ​​doelpunt te maken en er is geen betere manier om hem) laten betalen. “

Morris was niet geïnteresseerd in het doen van openbare uitspraken over wat hij geloofde over de Archibald-staking.

Waar hij graag over sprak, was de kalmte die zijn team had getoond, eerst nadat ze achterop waren geraakt en daarna geen wraak hadden genomen op Archibald.

Het resultaat is een omslagpunt. De sleutel is dat we het hebben geregistreerd. “Het verandert alles en er is de klok rond tijd”, zei Morris. “Ik laat dat aan de scheidsrechters en de competitie over om te zien hoe ze het zien. Maar ik ben blij dat ik een telefoontje heb mogen ontvangen. Het was duidelijk een oproep, een legitieme oproep. En het gaf ons een kans. Jij soms de deur moeten openen. “

READ  Intel investeert $ 253 miljoen in de digitale eenheid van Reliance

“Hoe we de wedstrijd afmaakten was belangrijk. Toen gebeurde er iets goeds. Bouw daarop voort, zoek een manier om door te gaan. Flexibiliteit zal keer op keer worden getest in de kwalificatiewedstrijden. Het gebeurt in periodes, de verschuiving vindt plaats na de dienst. Dus succes behalen is door flexibel te zijn, erin te blijven. “Vechten, zelfs als je de uitkomst van het spel niet weet, wordt het onderdeel van wat je denkt dat echt is en wordt het wie je bent.”

Jets scoorde vervolgens tweemaal in 16 seconden voor de score, waardoor Smith een verbijsterde blik op zijn gezicht achterliet nadat hij in 14:44 van de derde helft werd verslagen door de Josh Morrissey-goblin.

Het enige dat ontbrak, was de chaos die over de tuin zou zijn gestroomd als het een vol huis was geweest en het was niet alleen gevuld met witte handdoeken om White-Out te repliceren tijdens deze pandemie.

‘Eerlijk gezegd hoop ik dat er fans in dit gebouw zijn.’ ‘Voor een wedstrijd als deze zou dit helemaal gek worden,’ zei Perrault. ‘Ik kan het me niet eens voorstellen. Als dit gebouw vol raakt, hoe gek is dat dan? We voelden het op ijs en het was gewoon geweldig. Het was een geweldige game. “

De vliegtuigen waren in de wolken met het resultaat, maar ze kozen zoals gewoonlijk voor de nadering in plaats van de eerste stappen in de Ronde van Overwinning.

Deze missie is niet voltooid en de vliegtuigen zullen niet aarzelen om nog een overwinning te behalen.

“Dat betekent dat we 3-0 voor staan ​​in deze serie.” Perrault zei: “We zijn erin geslaagd een manier te vinden om drie wedstrijden te winnen en nu moeten we nog een wedstrijd winnen.” “We gaan niets veranderen.”

More from Madison Garrett

Dit is wat experts voorspellen voor de Patriots-Ravens-game van zondag

Vergeet het feit dat het de Patriots de hele 60 minuten kostte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *