Breken: SS Rajamouli en familie testen Covid positief

SS Rajamouli

SS Rajamouli’s familieTwitter

De gevierde filmmaker SS Rajamouli heeft onthuld dat hij samen met zijn familieleden positief heeft getest op coronavirus.

In zijn tweet liet de Baahubali-directeur zijn fans weten dat zijn tests positief zijn uitgekomen. Ze hebben echter allemaal geen symptomen en worden door de artsen geadviseerd om de komende dagen zelf in quarantaine te gaan.

“Mijn familieleden en ik ontwikkelden een paar dagen geleden een lichte koorts. Het zakte vanzelf, maar we werden toch getest. Het resultaat is vandaag licht COVID-positief gebleken. We hebben thuis in quarantaine geplaatst zoals voorgeschreven door de artsen,” tweette SS Rajamouli.

SS Rajamouli

SS RajamouliTwitter

In een vervolg-tweet voegde hij verder toe: “We voelen ons allemaal beter zonder symptomen, maar volgen alle voorzorgsmaatregelen en instructies … Wachtend op het ontwikkelen van antilichamen zodat we ons plasma kunnen doneren.”

Vorige maand had Rajamouli de tweedaagse proefopname van de aankomende film RRR (Roudram Ranam Rudhiram) geannuleerd vanwege de plotselinge toename van Covid-19-gevallen in Hyderabad. De film wordt gemaakt met een budget van Rs 450 crore en is gebaseerd op het leven van Telugu-vrijheidsstrijders, Alluri Seetharama Raju en Komaram Bheem. Het speelt Jr NTR, Ram Charan, Alia Bhatt, Ajay Devgn, Allison Doody, Olivia Morris, Ray Stevenson en Samuthirakani in belangrijke rollen.

READ  De Rainbow Six Quarantine zou de Rainbow Six-parasiet kunnen worden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *