Bullet For My Valentine interview bij Download Pilot | Kenmerken

Dichtbij Proefversie downloaden Het festival op zondag is vier stukken Welsh metal kogel voor mijn valentijn. Regelmatige downloader, Bullet heeft het festival maar liefst acht keer gespeeld, inclusief opmerkelijke ondertitelcollecties in 2011, 2013 en 2018.

Zes diepe studioalbums en één op komst, Bullet vindt haar sound voortdurend opnieuw uit terwijl ze op wonderbaarlijke wijze trouw blijft aan zichzelf. Deze winter brengt de groep hun titelloze zevende studioalbum uit en na het succes van hun eerste single “Knives” zijn de verwachtingen hooggespannen.

We spraken zondag met bassist en gitarist Matthew Toke van Download Pilot om te praten over alles wat met livemuziek te maken heeft en recentelijk…

– – –

– – –

Hoe voel je je als je terugkeert naar Redenen om te downloaden?

Het voelt geweldig, het is 2018 sinds de laatste keer dat we speelden. Er is altijd een positieve sfeer als we hier komen en we hebben veel geschiedenis met dit festival, dus het is altijd leuk om terug te komen.

Waarin verschilt dit festival van de eerste keer dat je de download speelde?

Nou, ik ben hier letterlijk net, dus ik ben nog niet bij het grondbereik gekomen, maar het is duidelijk een unieke versie, met verminderde capaciteit. Maar dat is het echt, ik denk dat er ook geen internationale teams zijn. Maar van wat ik heb gehoord van vrienden en mensen die hier het hele weekend zijn geweest, zijn de gevoelens ongelooflijk. Mensen genieten nu van het leven, en dat moet ook.

Heb je iets gedaan om je voor te bereiden op het publiek en de show?

READ  Hoe GTA 5 te downloaden en te spelen op Android-smartphones met Steam Link in juni 2021

Nee, we gaan door met wat we doen en doen, en misschien proberen we er gewoon meer van te genieten, want het is een bijzonder evenement – we zijn zeer vereerd om gevraagd te worden voor de headline en afsluiting van het festival. Ik ben opgewonden, maar ik probeer gewoon te genieten van het moment. Ook al ben ik net op de site en hoor ik muziek en zie ik mensen, mijn hoofd is er niet helemaal bij. Ik denk dat zodra ik op het podium sta, het showtime is en de vlinders zullen gaan vliegen.

Je werkt aan een nieuw titelloos album, was dit een gesloten build?

Ja, ik begon te schrijven voor sluitingstijd, we begonnen rond oktober 2019 en stopten toen in het eerste kwartaal van vorig jaar. Rond de tijd van juli, toen de situatie wat rustiger begon te worden, waren onze producer Karl en ik klaar met de schrijf- en showfase. Daarna namen we een maand vrij om ermee aan de slag te gaan, en toen we eenmaal gelukkig waren, begonnen we met opnemen in oktober tot Kerstmis, en vervolgens gemixt en gemasterd in februari.

Het was prima, ik heb vorig jaar een tijdje een pauze gehad, maar verder was het een goede ervaring. Het had gelukkig niet al te veel invloed op onze wereld, want we hadden geen tour geboekt voor 2020, we hebben het verwijderd zodat we ons konden concentreren op de opnames voor dit album.

Hoe zou u het registratieproces omschrijven?

Een beetje verward in vergelijking met de gebruikelijke, maar toch allemaal goed. Het gaf ons veel tijd om ons erop te concentreren in plaats van te haasten om tours te organiseren of festivals op te zetten. In april vorig jaar werd duidelijk dat de rondleidingen niet snel zouden plaatsvinden, dus dit gaf ons de mogelijkheid om te gaan zitten, mee te leven, te ervaren en te genieten. Omdat we het in minder tijd zouden hebben gedaan als de wereld normaal was geweest, dus het register heeft er veel baat bij gehad om ervoor te zorgen dat we krijgen wat we willen. Hoewel beide nummers in december waren opgenomen, schreven we in januari nog twee nummers, dus gingen we in februari terug naar de studio om deze twee nummers op te nemen, waarvan er één in de toekomst een single zal zijn.

READ  APK-downloadlink en gids voor wereldwijde gebruikers

Wat is het idee achter het artwork voor dit album?

We wilden iets simpels maken, iets dat mensen op school konden tekenen of laten tatoeëren. We werkten op dit album eigenlijk met een creatief directeur, met wie we nog niet eerder hadden samengewerkt; Haar naam is Fiona Garden en ze heeft onlangs een project voltooid in de Rag’n’Bone Man-campagne.

Wat vind je van de overgang van maanden weg van live-uitzendingen naar verrassende cascades?

Ik kijk er naar uit, het komt goed. Ik denk dat we de luxe hadden om te zien hoe de wereld speelde voordat we de Tour neerlegden, en we zijn er vrij zeker van dat alles in november van dit jaar in orde zal zijn. Evenementen als deze blijken erg succesvol te zijn, dus ik begrijp niet waarom onze tour niet doorging. We willen er aan het eind van het jaar zeker meer mee doen, hoewel het een flinke tour is, overdrijven we het niet en spelen we mooie grote kamers. We hebben ook een paar plekken die Hal eerder niet leuk vond, en ik kijk er zeker naar uit!

Eindelijk, je hebt onlangs je nieuwe single “Knives” uitgebracht als de eerste single op dit album. Wat zijn enkele tips om creatief te worden, ga ook naar Bullet-nummers? Hoe zorg je ervoor dat je je OG-fans tevreden stelt terwijl je nieuwe materialen op tafel brengt?

Ik denk dat het altijd recht uit mijn hart komt, van het veranderen van dingen van album naar album, maar het DNA is er altijd en ik denk dat dat belangrijk is. Zolang het zwaar en melodieus is, dat is voor mij simpel, ik volg altijd mijn intuïtie. ‘Gravity’ was misschien drie of vier jaar geleden de curve ball, maar het heeft nog steeds hetzelfde DNA, het is alleen een ander record. Elk album is slechts een moment in de tijd en dit, en “Knives” is nu.

READ  Onder ons FAQ: Hoe het spel online te spelen en waarom het ineens zo populair is

– – –

– – –

Teksten: Lafia Thomas
Afbeeldingsbron: Fiona Park

– – –

Written By
More from Eda Greene

Onder ons staat kloon bovenaan de mobiele hitlijsten in China

Een Among Us-kloon staat bovenaan de iOS-downloadgrafiek in China, maar er is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *