Burger King voorbedrukte gezichtsmaskers met orders erop

Burger King voorbedrukte gezichtsmaskers met orders erop

Volgens de CDC kunnen druppels die worden geproduceerd wanneer een persoon spreekt, COVID-19 verspreiden.

Dat blijkt de inspiratie te zijn voor een nieuwe actie van Burger King om haar klanten gezond te houden temidden van de coronaviruspandemie. De fastfoodketen heeft een manier gevonden om hen eten te laten bestellen zonder iets te zeggen – met op maat gemaakte gezichtsmaskers met orders erop geschreven, marketingnieuws website Ad Age gemeld.

Diners kunnen de maskers bestellen door erop te reageren berichten op Burger King’s Facebook en Instagram-pagina’s, aldus het rapport.

“Eindelijk smaakvolle maskers”, marketingbureau Buzzman, het bedrijf achter de promotie, getweet in het Frans.

Helaas lijkt de actie momenteel beperkt te zijn tot Burger King in België, althans voorlopig. Burger King reageerde niet onmiddellijk op vragen van Fox News.

Er is echter een kans dat de maskers ergens anders onderweg zijn. Terwijl de maskers op de Belgische Facebook-pagina van Burger King orders tonen die in het Frans zijn geschreven, tonen de foto’s in het artikel van Ad Age orders die in het Engels zijn geschreven op maskers.

Het coronavirus heeft Burger King ertoe aangezet om een ​​aantal veiligheidsmaatregelen te nemen, waaronder trays voor het contactloos uitwisselen van geld en voedsel en het veelvuldig desinfecteren van oppervlakken.

Het merk heeft ook enkele coronavirus-gerelateerde promoties toegevoegd, inclusief een ‘sociale afstandelijke Whopper’ met drie keer zoveel uien op de Italiaanse locaties.

De keten is ook in de problemen gekomen in verband met de pandemie. Vorige maand, autoriteiten in Illinois naar verluidt gearresteerd een vrouw die werd beschuldigd van het gooien van een tapedispenser naar een werknemer toen ze een aanval gooide over het beleid van het restaurant dat gezichtsmaskers vereist.

READ  De in Brooklyn geboren Edgar Berlanga droomt groot te midden van een epische knock-outreeks

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *