SLU vervolgt zaterdag 11-game roadtrip bij UAB

SLU Lions (0-1) bij UAB Blazers (1-0)
28 november 2020 | 14.00 uur | Birmingham, Alabama | Bartow Arena
Serie geschiedenis: Eerste ontmoeting
Kijk maar: Conferentie USA TV
Radio: Geen

Live video

Live statistieken

BIRMINGHAM, Ala. – Het herenbasketbalteam van Southeastern Louisiana vervolgt zaterdagmiddag hun roadtrip van 11 wedstrijden wanneer ze het opnemen tegen UAB om 14.00 uur in de Bartow Arena.

De leeuwen (0-1) komen van een zwaar verlies in de seizoensopener aan Purdue Fort Wayne, 67-63, in overwerk. Ondanks een 1-uit-28 schot vanaf de driepuntslijn, kwam SLU tot een rally van een 12-punts achterstand in de tweede helft dankzij hun meedogenloze verdediging die PFW tot 31 omzetten dwong. Nick Caldwell scoorde een career-high 20 punten om de Lions te verslaan.

De Lions verlieten Fort Wayne bijna met een overwinning als SLU’s Isiah Kirby scoorde met nog 21 seconden in OT om de Lions een voorsprong van 63-62 te geven. Maar PFW’s Jalon Pipkins scoorde op een lay-up en zette een vrije worp om met 12 seconden te gaan. Southeastern had de kans om de wedstrijd met nog twee seconden te verdubbelen om de verlenging te verdubbelen, maar SLU was niet in staat om te converteren op de vrije worplijn.

SLU richt hun aandacht op de match-up van zaterdag met UAB (1-0). De Blazers versloegen Alcorn State in de seizoensopener woensdag thuis met 99-50. Vijf spelers scoorden in dubbele cijfers voor UAB onder leiding van tweedejaars Jalen Benjamin. De Blazers schoten 31-uit-58 vanuit het veld (54 procent) terwijl ze 31-uit-39 (79 procent) schoten vanaf de vrije worplijn.

READ  Downloadlink en wijzigingslogboek: KB5003173-update voor Windows 10

De leeuwen nemen beslissingen over de speeltijd over de status van Gus Okafor (6-6, 230, F) en Elijah Ifejeh (6-8, 240, F). Beiden werden voorafgaand aan het seizoen ingeschreven als starters, maar misten de wedstrijd van woensdag tegen PFW met blessures.

Na de wedstrijd van zaterdag met de Blazers, zal Southeastern maandagavond om 19.00 uur een confrontatie aangaan tegen de LSU Tigers in het Maravich Assembly Center in Baton Rouge, Louisiana.

Fans kunnen de wedstrijd van zaterdag bekijken op Conference USA TV. Weblinks naar video en statistieken zijn beschikbaar op de basketbalplanningspagina op LionSports.Net

HARDWOOD CLUB / S CLUB
Fans die ge├»nteresseerd zijn om actieve supporters van het basketbalprogramma te worden, worden aangemoedigd om lid te worden van de Hardwood Club. Lion-alumni worden aangemoedigd om lid te worden van de exclusieve S Club, die beperkt is tot Zuidoost-atletische letterwinnaars. Alle lidmaatschapsbijdragen en donaties aan Hardwood Club zijn beschikbaar voor het exclusieve gebruik van het Southeastern basketbalprogramma. Informatie over lidmaatschap is beschikbaar door contact op te nemen met de Lion Athletics Association via [email protected] of (985) 549-5091 of door te bezoeken www.LionUp.com.

SOCIALE MEDIA
Voor meer informatie over Southeastern Basketball, volg @LionUpMBB en @DavidKieferSLU op Twitter, like / SLUathletics op Facebook en abonneer je op het SLUathletics YouTube-kanaal.

KAARTJES
Neem voor ticketinformatie contact op met het Southeastern Athletics Ticket Office op (985) 549-5466 of bezoek www.LionSports.net/tickets. Southeastern implementeert mobiele ticketverkoop als de belangrijkste bron voor het beveiligen van tickets voor het seizoen 2020-21. Alle tickets zullen beschikbaar zijn via e-mail in pdf-formaat zodat fans ze kunnen downloaden op hun telefoon of thuis kunnen printen. Tickets kunnen ook worden gedownload naar Apple Wallet.

READ  Resultaat OSSSC Nursing Officer 2021 aangekondigd! Hier is hoe te downloaden

Written By
More from Eda Greene

AIBE XV 2020 beantwoordt sleutelbladen en vragen uitgegeven op allindiabarexamination.com; Download hier

BCI heeft op 24 januari de AIBE 2020-antwoordsleutel en testcodevragenbladen vrijgegeven. New...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *