Canberra Raiders, Jarrod Croker, 300 games, hoeveel games, wanneer komt hij daar, Ricky Stuart, Broncos game, hoe oud

Canberra Raiders, Jarrod Croker, 300 games, hoeveel games, wanneer komt hij daar, Ricky Stuart, Broncos game, hoe oud

Er gaan steeds meer stemmen op voor Ricky Stuart om van Raiders-veteraan Jarrod Croker weer een vaste waarde te maken in de NRL na zijn opwindende comeback terwijl hij de grens van 300 wedstrijden najaagt.

Crocker werd zaterdagavond opgeroepen voor zijn eerste wedstrijd van het seizoen en schitterde toen de Canberra Broncos de voorheen ongeslagen speler verbluften.

De 32-jarige werd de afgelopen drie seizoenen geplaagd door blessures en kwam slechts zeven keer in actie om lid te worden van de ongrijpbare 300-club.

Bekijk elke wedstrijd in elke ronde van het NRL Telstra Premiership-seizoen 2023 live op Kayo Sports. Nieuw bij Kayo? Start nu je gratis proefperiode>

Crocker heeft sinds 2021 slechts twee wedstrijden gespeeld en zat vorig seizoen in het reserveniveau, maar Phil Rothfield vindt dat Stewart hem voor de rest van het seizoen moet kiezen.

“Ik ben verre van Ricky Stewart te vertellen hoe hij een voetbalteam moet kiezen, maar Jarrod Crocker zal aan mijn kant staan, aangezien hij bijna elke week als eerste wordt gekozen”, zei Rothfield op NRL 360.

“Ik denk dat hij harmonie aan de zijkant brengt, kalmte, ik denk dat hij consistentie brengt, en hij markeerde Staggs mooi.

“Hij is zeven van de 300 wedstrijden en ik denk dat het een enorm feest zou zijn voor de voetbalclub als hij kan volhouden, blessures kan vermijden en deze geweldige mijlpaal kan bereiken.”

Jarrod Crocker van de Raiders afgelopen weekend. GTBron: Getty Images

James Hooper antwoordde: “Als hij zo goed speelt als op zaterdagavond, speelt hij elke dag van de week in de ploeg, hij was formidabel”.

READ  EA belooft racisme en andere aanstootgevende content in FIFA met nieuwe technologie aan te pakken

“De baan die hij deed met Staggs, hij is een aanvalswapen op de rechterflank voor Brisbane, hij miste nooit een tackle en hij was erg dapper, het was een geweldige prestatie.”

Het inkomen van Crocker ligt dit seizoen rond de $ 800.000 en hij heeft een optie in zijn voordeel voor volgend jaar, maar algemeen wordt verwacht dat hij volgend jaar niet bij de club zal zijn.

Paul Kent zei dat Crocker een “last” was geworden op het salarisplafond van Canberra, maar prees de voormalige aanvoerder van Green Machine voor het beantwoorden van de oproep tegen Brisbane.

“Dat is wat je wilt van je spelers. Crocker staat een goede deal te wachten bij de Raiders en om eerlijk te zijn vorig jaar bood hij geen waar voor zijn geld”, zei Kent.

Tough Raiders geven Broncos als eerste neer! | 02:57

Meer NRL-nieuws

Teamtips: enorme betaling van $ 1,5 miljoen aan de honden; Het uiterlijk van luipaardhoofdpijn

Hoops: ‘The Master Strike’, de wrede waarheden die het NRL zo hard maakten

DRAGONS: NRL hardcore beslissing terwijl de Dragons-chefs een wanhopige poging doen om hulp te bieden

‘Het zou een einde kunnen maken aan een carrière’: Matty Jones hekelt ‘kwaadaardig’ NRL-probleem

“Afgezien van (zijn blessures), bood hij niet echt waar voor zijn geld. Hij is daardoor een belemmering geworden voor de Raiders-salarislimiet, ze hebben al dit geld in hem geïnvesteerd en daarvoor krijgen ze geen voetbal van een speler.” soort geld.

“Hij is weg en heeft gereageerd en dat is precies wat je wilt van een club, van een coach, van een teamgenoot, dat is wat je wilt zien.

READ  16-7-22: De gamethread openen - Bekijk de landing

“We hebben het over de emotionele investering van spelers in het spel en wat mensen echt stoort, is dat de jongens na de wedstrijd een beetje lachen als ze er meteen uitkomen nadat ze hun 30 hebben gezet.

Op de een of andere manier werd niemand buitengesloten in de totale vechtpartij 00:56

“De emotionele investering is niet zo groot voor sommige spelers als voor anderen, het is een business die voetbal speelt. Jarrod Croker is een Ryder, hij is er trots op een Ryder te zijn en heeft zeven starts van 300 wedstrijden.”

“Hij brengt meer dan alleen een man in een shirt. Hij brengt de waarden mee waar de club omheen is gebouwd sinds hij er is. Dat is wat je wilt en dat is wat St. George Illawarra moet gaan zoeken. Ze hebben om een ​​paar jongens te vinden die gewoon een beetje willen bloeden voor club.”

Ontvang het laatste NRL-nieuws, hoogtepunten en analyses rechtstreeks in uw inbox met Fox Sports Sportmail. Open nu een rekening!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *