De tweet van Amitabh Bachchan na de dood van Amar Singh zegt het zonder woorden

De tweet van Amitabh Bachchan na de dood van Amar Singh zegt het zonder woorden

Amitabh Bachchan herstelt van COVID-19 in een ziekenhuis in Mumbai.

New Delhi:

Acteur Amitabh Bachchan deelde zaterdag op Twitter een zwart-witfoto waarop hij plechtig zijn hoofd buigt met respect. Het beeld vergezelde geen woorden, maar kwam uren nadat zijn vervreemde vriend Amar Singh stierf aan een langdurige ziekte. De acteur herstelt samen met zijn zoon Abhishek Bachchan van COVID-19 in een ziekenhuis in Mumbai.

Rajya Sabha-parlementslid Amar Singh, 64, een prominente politicus die in 2010 ruzie kreeg met de leiding van de Samajwadi-partij, stierf in Singapore, waar hij in maart was geopereerd aan een nieraandoening.

Premier Narendra Modi, Lok Sabha-spreker Om Birla en verschillende politici waren er snel bij om de dood van de leider, die bekend stond om zijn vriendschappen in het hele politieke spectrum, te condoleren.

De reactie van de oude vriend van Amar Singh, de heer Bachchan, kwam echter veel later. Voordat hij tweette, deelde de acteur dezelfde foto op zijn blog met een Hindi couplet – maar zonder Amar Singh te noemen.

‘Ik ben getroffen door verdriet, mijn hoofd is gebogen, er blijven alleen gebeden over, de ziel die mij na aan het hart lag, is voor altijd verdwenen’, schreef hij in het Hindi.

De heer Singh, die vaak wordt gecrediteerd voor het in de politiek brengen van de vrouw van de heer Bachchan, Jaya Bachchan, was vóór 2010 te zien bij een van de meest vooraanstaande families van Bollywood in openbare functies. Hij noemde de heer Bachchan zijn oudere broer. De breuk in hun relatie kwam nadat de heer Singh was verbannen uit de Samajwadi-partij.

READ  Blessure-update: James Wiseman uit G-League-wedstrijden

‘Er is geen woede voor de familie Bachchan. Politiek staat altijd los van familierelaties. Als Jaya ji wil binnen SP blijven, dan wens ik haar het allerbeste ‘, zei hij in 2010.

De woede was echter al jaren voelbaar in de opmerkingen van de heer Singh. In 2018 zei hij dat mevrouw Bachchan geen massaleider was.

“… ze is geen massaleider, ze houdt niet van mensen. Als fotografen haar kiekjes nemen, grist ze de camera weg. Als er een stinkende persoon in haar buurt komt, zegt ze ‘hou dit dhoti prasad weg van mij ‘. Ze behoort tot de eliteklasse, ‘had meneer Singh gezegd.

Het warme gebaar van de heer Bachchan in februari van dit jaar zorgde echter voor een verandering van hart bij de noodlijdende leider. Na het bericht van de heer Bachchan te hebben ontvangen over de sterfdag van zijn vader, bracht Amar Singh een video uit waarin hij “spijt” uitte over zijn gedrag jegens de heer Bachchan en zijn familie.

‘Zo niet, dan was hij ouder voor mij. Ik had voor hem nuchter moeten zijn. Ik besef dat ik spijt moet betuigen voor de harde woorden die ik heb gebruikt (tegen hen). In mijn gedachten had ik meer dan haat teleurstelling jegens zijn Maar het lijkt erop dat hij nooit enige teleurstelling of bitterheid in hem had (tegen mij), ‘had hij gezegd.

Amar Singh wordt overleefd door zijn vrouw Pankaja Singh en twee dochters – Drishti en Disha.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *