‘Cat Cafe’-game Calico Surprise gelanceerd voor Switch, pc en Xbox

Calico, het kattencafé dat een sim-game ontwerpt en vriendschap sluit met dieren, wordt gelanceerd op de Switch, pc en Xbox en is nu beschikbaar.

Calico is een op dieren gerichte community-simgame die zich richt op het bouwen en ontwikkelen van een kattencafé, en het is net als een verrassing gelanceerd op de Nintendo Switch, pc en Xbox. De game is ontwikkeld door Peachy Keen Games en uitgegeven door Whitethorn Digital.

Enkele aspecten van Calico kan vergelijkingen trekken met de geliefde Animal Crossing: New Horizons. Vriendschap sluiten met dieren, een personage creëren en nieuwe kledingstukken verzamelen, het kattencafé versieren en ontwerpen en minigames spelen maken allemaal deel uit van het plezier.

VERWANT: Games om te spelen als je van Animal Crossing: New Horizons houdt

De focus van de game ligt op de interactie met dieren, omdat elk wezen kan worden bevriend, een naam kan krijgen, aan het feest kan worden toegevoegd en uiteindelijk een thuis in het café kan krijgen. Het inrichten van het café is ook de sleutel Calico, aangezien spelers een breed assortiment speelgoed, decoraties en meubels kunnen verzamelen en rangschikken; sommige zijn gericht op mensen, andere zijn ontworpen voor de dieren. Er zijn ook magische elementen in het spel, waaronder drankjes waarmee de speler een gigantisch dier kan worden en de wereld rond kan dwalen. Met zoveel interessante dingen om te doen, Calico zou gemakkelijk een onmisbaar spel voor kattenliefhebbers.

Interessant genoeg, aan de kant van Nintendo, Calico is niet het enige kitty-cat-spel dat vandaag nieuws krijgt voor de hybride console van Nintendo. Fisti-Fluffs werd onthuld als een getimede Switch-exclusief eerder, een bizarre en intense vechtpartij in kattengevechten met een charmante kunststijl. Met Calico, Fisti-Fluffs, en zelfs Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, staat er veel kattenplezier klaar voor de Nintendo Switch.

READ  20 onmisbare pc-games te koop op Steam Sale - laatste nieuws, laatste nieuws, topnieuws

Calico is nu uit op Switch, pc en Xbox.

MEER: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt naar de Switch

Bron: Whitethorn Digital

Arizona Sunshine Trailer Park Co-Op-kaart krijgt releasedatum


Written By
More from Max Mcgee

Broeder Agrasain Gehlot van Ashok Gehlot, morgen opgeroepen door het directoraat Handhaving

De broer van Ashok Gehlot, Agrasain Gehlot, is door de ED opgeroepen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *