De lijst met first party-games van de Xbox Series X & S 2021 is vrij kort

JJ heeft zijn journalistieke vaardigheden aan het werk gezet om u het eerste GK Journaal van de week te brengen. Er is de afgelopen dagen genoeg gebeurd en dus brandt het snel af. Zo meldde de Xbox Wire Blog welke games de komende maanden naar de Xbox Series X en S komen. EA doet een poging om Codemasters te kopen voor beaucoup cent en het wordt je niet erg gemakkelijk gemaakt om Cyberpunk terug te slaan. Plus natuurlijk veel meer.

Heb je nog meer spellen ???

Tijdens de eerste periode van een consolecyclus moet je altijd wachten tot er veel content op de nieuwe platforms is uitgebracht. Zowel de Xbox Series x als de PS5 hebben momenteel niet al te veel content van eerste en derde partijen. Maar dat zou in 2021 moeten veranderen. Zo heeft Xbox Wire Blog een lijst met games uitgebracht die de komende tijd op Series X en S zullen verschijnen. Is dit een beetje een indrukwekkende lijst? Veel first party-titels? Of zal de Xbox het vooral moeten doen met games van derden en getimede exclusives?

Het drama van Cyberpunk 2077 gaat verder

Het leven is tegenwoordig niet zo gemakkelijk. We zitten midden in een epidemie en sinds vandaag zitten we zelfs in een harde lockdown en Cyberpunk 2077 werkt ook even goed voor iedereen. Vooral de oudere consoles hebben het moeilijk. Als oplossing hiervoor bood CD Projekt Red een verontschuldiging aan met het nieuws dat gamers geld zouden kunnen krijgen voor de game. Dit is echter niet voor iedereen gemakkelijk. Het is bijvoorbeeld niet zo eenvoudig om je digitale game te refunnen met PlayStation. Iemand die hiertoe een poging deed en dat niet lukte, kreeg toen heel bijzonder nieuws van de Sony-helpdesk. Ook CD Projekt Red hield een noodoproep, met als onderwerp natuurlijk Cyberpunk 2077. En dat lekte natuurlijk weer uit. De info was soms bizar. JJ regelt het allemaal. U kunt ook de noodoproep plaatsen hier luister.

READ  Xbox Game Pass voegt in februari zeven games toe, waaronder Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Written By
More from Aubrey Mason

Medeoprichter van Facebook, Chris Hughes, verkoopt NYC-huis met verlies

Medeoprichter van Facebook, Chris Hughes, heeft zijn herenhuis in New York City...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *