Chrome test een nieuwe functie van zijn downloadmanager; Ondersteuning voor slepen en neerzetten / digitale informatiewereld

Google test al een tijdje nieuwe functies rond de gebruikersinterface van Chrome. Door de nieuwe functie te volgen, zullen gebruikers het menu naast de URL-balk (AKA omnibox) vinden in plaats van waar het voorheen was. Het is een enorme verbetering omdat de vorige versie het moeilijk maakte om de activiteiten te volgen die plaatsvinden, zoals downloads of de tijd die wordt bekeken.

Waar we blij mee zijn, is een functie die wordt geleverd met de nieuwste Canary-update, Functie voor slepen en neerzetten. Hierdoor kunnen gebruikers bestanden slepen en neerzetten terwijl ze aan het werk zijn. Stelt u zich eens voor dat u midden in een intensieve werktaak zit en niet meerdere mappen hoeft te openen om uw downloads te kopiëren en plakken of door uw downloads te bladeren! Dit is inderdaad een noodzaak die iedereen zeker nodig heeft.

Waar komt dit nieuws vandaan, aangezien Google geen officiële aankondiging of UI-debuut heeft gemaakt? Nou, het werd op een goede dag opgemerkt door u/Leopeva64-2 en onmiddellijk gedeeld op Reddit. Het thema bevat de geweldige aankondiging van de nieuwste update van Google, waarmee je nu bestanden rechtstreeks vanuit het paneel kunt slepen en neerzetten! Dit is een goede verbetering, zoals veel gebruikers het eens waren, omdat het bijdraagt ​​aan de productiviteit.

Hoe kan een eenvoudige optie voor slepen en neerzetten zo’n grote impact hebben op het dagelijkse werk? De reden achter het succes van deze functie is dat het niet alleen de productiviteit maar ook de efficiëntie zal verhogen. Voor degenen die altijd van het ene bestand naar het andere gaan, is dit ideaal. Het scheelt hen tijd en veel stress. Dit kan ook handig zijn voor editors die afbeeldingen nu direct na het downloaden naar Photoshop kunnen slepen.

READ  Resultaat OSSSC Nursing Officer 2021 aangekondigd! Hier is hoe te downloaden

Waar vind je deze functie? Er is één kleine voorwaarde. U moet de nieuwste versie van Chrome Canary hebben geïnstalleerd om toegang te krijgen tot deze functie. Daarna is de volgende stap het activeren van dit featuremodel achter de vlag. U kunt dit verborgen menu activeren door het tabblad “downloadballon” te activeren. Wat is nu precies een bubbeldownload? Het is een andere ervaring die beschikbaar is in de huidige versie van Chrome.

Hoewel de functie geweldig is, zijn we bang dat het slechts een experimentele functie is. Hopelijk blijft dit zo want voor degenen die het al hebben ontdekt, kunnen ze niets beters vinden!

Volgende lezen: Nieuwe website gebruikt Google Chrome-extensies om vingerafdrukken te maken die gebruikers online volgen

Written By
More from Eda Greene
Gratis download: GW16 Premier League Insights-rapporten – Gegevens en statistieken
Goedenavond/morgen/avond, waar ter wereld u ook bent, u krijgt de analyseoplossing van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *