Gran Turismo 7 Update 1.17 introduceert drie nieuwe auto’s, een internationaal circuit en extra menu’s – PlayStation.Blog

Gran Turismo-spelers opgelet! De juni-update voor Gran Turismo 7 komt vandaag, 22 juni om 23.00 uur PDT* (23 juni om 07.00 uur GMT / 15.00 uur JST).


Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special ’98

De legendarische Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special ’98 keert voor het eerst in tien jaar terug in de serie en is een monstermachine die speciaal is ontwikkeld om in de zwaarste omstandigheden van elke raceauto te strijden bij het overwinnen van verraderlijke heuvelklimmen. Het frame is een geheel nieuw ontwerp met behulp van een aluminium spaceframe. Om de prestaties te maximaliseren, werd de aandrijflijn ingrijpend gewijzigd, waarbij de motor van de voorste positie van het basismodel naar de middelste configuratie werd verplaatst. De volledig getunede 2,5-liter V6 is uitgerust met een twin-turbocompressor, waardoor hij een maximumvermogen van 981 pk en een maximumkoppel van 95 kg/m2 levert.

Suzuki Vision Gran Turismo (Gr.3-versie)

Dit model is een realisatie van Suzuki’s sportwagentalent, uitgebreid afgesteld om te voldoen aan de Gr.3-voorschriften. De basis Suzuki VGT gebruikt een Hayabusa’s 1.340 cc (1.340 cc) motor gekoppeld aan drie krachtige elektromotoren op de vierwielaangedreven aandrijflijn. Deze Gr.3-versie is echter gewijzigd in een eenvoudig ontwerp met voor- en achterwielaandrijving met een twin-turbo V8 bestaande uit twee Hayabusa-motoren met een totale cilinderinhoud van 2680 cc (2680 cc). In deze vorm kan de brute motor maximaal 577 paarden produceren met een verbazingwekkende 10.000 tpm. In vergelijking met het basismodel werd de esthetiek van het ontwerp gewijzigd om een ​​grotere neerwaartse kracht te bereiken, met een vergrote voorspoiler en de toevoeging van voor- en achterdiffusors, een GT-spoiler en een luchtbuis op de motorkap.

READ  Het puzzelspel van de volgende generatie dat we hier voor altijd zijn geweest, is aangekondigd

1932 Ford Roadster

In de wereld van custom cars staat de VS vaak op nummer één wat betreft kwaliteit, maat en type. De oudste hiervan, die nu een iconisch onderdeel is van de Amerikaanse cultuur, is de Hot Rod. Dit was een beweging die zijn oorsprong vond in de jaren dertig van de vorige eeuw, waarbij de modellen Ford Model T en later Model A en Model B sterk werden aangepast door hun eigenaren. Aan deze auto’s zijn uitgebreide uiterlijke wijzigingen aangebracht, zoals het verwijderen van wielkasten, motorkappen en carrosseriedelen om cabrio’s te maken. Toen werden krachtigere motoren aan de auto’s toegevoegd naarmate de technologie in de loop der jaren verbeterde.

Watkins Glen International

Watkins Glen International, bijgenaamd “The Glen”, is een historische wegbaan in de staat New York, ongeveer 460 mijl ten noordwesten van New York City, die in 1956 werd geopend en wordt omgeven door heuvels. De eerste helft van de baan bestaat uit secties met hoge snelheid met bochten met gemiddelde tot hoge snelheid, terwijl de laatste helft strakke technische bochtensets bevat. De golvende baan is ook smal, wat racegevechten met hoge intensiteit aanmoedigt. Een rechte rug leidt naar een hogesnelheidsbaan, onmiddellijk gevolgd door een bocht naar rechts in een oevergedeelte (buitenlus), een van de hoogtepunten van de baan. Vanaf daar zal het lange parcours lopen in het technische gedeelte dat bekend staat als de “boot”, terwijl het “korte parcours” dit gedeelte volledig omzeilt.

Gran Turismo Café – Extra menu’s

De volgende drie lijsten zijn toegevoegd:

  • Toyota 86-collectie: ontgrendelt op collectorniveau 20
  • Honda Type R Collection: ontgrendelt op collectorniveau 20
  • Rotoreenheid: opent op collectorniveau 32
READ  Hoe voetballers van middelbare scholen in de hele staat reageerden op de terugkeer van het spel

Zorg ervoor dat je de officiële GT- en PlayStation-kanalen volgt, want er komen genoeg updates van het team. Tot dan, veel raceplezier!

* Er is een internetverbinding vereist om te updaten. Voortgang van het spel is vereist om toegang te krijgen tot de voertuigen en het circuit.

More from Madison Garrett
Hier zijn alle Battle Pass-beloningen voor VALORANT Episode 4, Chapter 3
In tegenstelling tot het laatste hoofdstuk, aflevering vier, bevat hoofdstuk drie een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *