Cities Skylines 2 huurproblemen vernietigen het spel, maar CO heeft een plan

ik herinner me wanneer Skylines van steden 2 werd voor het eerst in de publiciteit gebracht, omdat ik bang was dat ik de enorme hoeveelheid financiële verantwoordelijkheid niet aan zou kunnen. Toen het vervolg op het bouwen van de stad uitkwam, bracht het veel uitdagingen met zich mee – de normale lasten van afvalverwerking, wegenbeheer en verstandige bestemmingsplannen – maar ik had ook het gevoel dat het me op de een of andere manier bedroog, zoals wat ik ook deed, de Cities Skylines 2 Economie is ontworpen om mij op oneerlijke wijze te betrappen. Het is een van de grootste problemen in CS2 geweest, afgezien van de prestaties. De economische simulatie voelt op de een of andere manier kapot, vooral als het gaat om de huurprijzen. Maar nu heeft Colossal Order een groot plan om de zaken op te lossen.

Het huurprobleem van Cities Skylines 2 bestaat in verschillende vormen. In de eerste plaats is er een probleem met de kosten en tarieven van industriegrond die overvloeit naar woongebieden. Als je huizen of flatgebouwen hebt binnen een bepaalde nabijheid van een productie, geldt dat hoe meer geld de nabijgelegen bedrijven verdienen, hoe meer ze betalen om hun land te gebruiken, en deze tarieven stijgen op onredelijke wijze van invloed op de huurprijzen in de buurt en drijven deze op. Op dezelfde manier confronteert het stadsbouwspel je voortdurend met waarschuwingen voor 'hoge huurprijzen', omdat individuen en gezinnen plotseling, uit het niets, niet meer in staat zijn om het onderhoud van hun huizen te betalen. Het zorgt ervoor dat bestemmingsplannen, huisvesting en algemeen beheer van uw stad een onmogelijke uitdaging lijken. Maar Colossal Order heeft een plan.

READ  Lost Ark kondigt samenwerking en nieuwe klasse aan Witcher 3

Eerder onthulde de studio een enorme oplossing voor de Cities Skylines 2-economie die de productie- en servicetarieven in evenwicht zou brengen. Nu richt de ontwikkelaar zijn collectieve aandacht op huur. In de volgende Cities Skylines 2-patch wordt de ‘virtuele verhuurder’ die individuele huurders bestuurt, verwijderd, zodat alle bewoners van een gedeeld gebouw zoals een flatgebouw een gelijk bedrag aan onderhoud van het gebouw zullen betalen. Op dezelfde manier wordt de vergelijking die de huur regelt aangepast, zodat het bedrag dat een gezin of een individu betaalt, wordt afgewogen tegen hun inkomen.

YouTube-miniatuur

“Allereerst hebben we de virtuele verhuurder verwijderd, zodat het onderhoud van een gebouw nu gelijkelijk door alle huurders wordt betaald”, zegt Colossal Order. “Ten tweede hebben we de manier veranderd waarop de huur wordt berekend. Dit heeft uiteraard invloed op de 'hoge huur'-meldingen die u mogelijk bent tegengekomen, maar we hebben deze ook direct aangepast, zodat ze nu zijn gebaseerd op het inkomen van het huishouden.

“Zelfs als ze momenteel niet genoeg geld op hun rekening hebben om de huur te betalen, zullen ze niet klagen en in plaats daarvan minder geld uitgeven aan het verbruik van hulpbronnen. Pas als hun inkomen te laag is om de huur te kunnen betalen, gaan ze klagen over ‘hoge huurprijzen’ en op zoek gaan naar goedkopere woningen of verhuizen ze de stad uit.”

De manier waarop gebouwen naar boven of beneden worden genivelleerd, wordt ook aangepast. Als alle huurders het zich kunnen veroorloven om de afzonderlijke onderhoudskosten voor een gebouw te betalen, zullen de omstandigheden in het gebouw geleidelijk verbeteren totdat het niveau stijgt. Als dit niet het geval is, zal het geleidelijk verslechteren en zal het niveau dalen. Als dit lang genoeg doorgaat, zal het gebouw in verval raken en uiteindelijk instorten.

READ  De lasertruc van Destiny 2 maakt bewakers immuun voor deurvallen

Ook de upgrades van gebouwen veranderen. Als je tot nu toe een upgrade wilde verwijderen of verplaatsen, moest je het hele gebouw platgooien en opnieuw beginnen. Nadat de volgende Cities Skylines 2-patch is gelanceerd, kun je een upgrade afzonderlijk verwijderen. Deze verschijnt in een nieuw paneel en je kunt er vanaf komen zonder het hele gebouw te verliezen. Voor bijgebouwen, zoals de speeltuin die aan een basisschool grenst, kun je deze afzonderlijk verplaatsen. Dus als je een nieuwe wegverbinding aanlegt of ruimte wilt maken voor een nieuw bouwproject, hoef je dat ook niet te doen. Bulldozer alles.

Cities Skylines 2 huurfix: stadsplanning in het stadsbouwspel Colossal Order Cities Skylines 2

De grote herziening van de economie van Cities Skylines 2 zal ongetwijfeld enige impact hebben op je bestaande steden, en Colossal Order waarschuwt dat steden die mods gebruiken mogelijk niet goed worden geladen nadat de patch is geland, en dat alles ook duurder zal worden.

“Wanneer je je stad laadt (en de pauze weer opheft), zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden”, CO zegt. “Nu de overheidssubsidies zijn afgeschaft en het onderhoud van de stadsdiensten is toegenomen, zijn de kosten voor het runnen van je stad alleen maar gestegen. Als uw stad afhankelijk is van ambulances, lijkwagens, brandweerauto's, politieauto's en vuilniswagens die van buitenaf komen, zorg er dan voor dat u het beleid voor importstadsdiensten inschakelt in het stadsinformatiepaneel, maar vergeet niet dat uw buren hiervoor kosten in rekening brengen. u te helpen.

“Er wordt verwacht dat dit allemaal een negatieve geldtrend zal veroorzaken, maar afhankelijk van de financiën van je stad kunnen je belastinginkomsten voldoende zijn om de nieuwe kosten te compenseren zodra de berekeningen een inhaalslag maken. Als u in geldnood zit, vergeet dan niet dat u de belastingen kunt verhogen, de servicebudgetten kunt verlagen of gebouwen tijdelijk kunt uitschakelen om op de onderhoudskosten te besparen.

READ  Starfield scoort 'grotendeels negatief' op Steam, spelers klagen over verveling

“Met de nieuwe berekeningen voor de vraag naar woondichtheid kunnen uw burgers ook op zoek gaan naar verschillende soorten woningen of zich door de stad gaan verplaatsen. Gelukkig zouden de nieuwe berekeningen voor de huur en het verbruik van hulpbronnen hen moeten helpen het type woning te betalen dat zij verkiezen, en we verwachten dat de meeste (zo niet alle) meldingen over ‘hoge huurprijzen’ zullen verdwijnen nadat je de simulatie een tijdje hebt laten draaien.”

Cities Skylines 2 huurfix: een enorm grootstedelijk gebied uit het Colossal Order stadsbouwspel Cities Skylines 2

De volgende grote Cities Skylines 2-patch zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 verschijnen. Colossal Order zegt ook dat deze een aantal gratis nieuwe gebouwen zal introduceren, je bouwopties zal uitbreiden en het strategiespel nog verder zal vergroten. Er is misschien nog een manier om CS2 in de vorm te krijgen die we allemaal zouden willen, maar het lijkt erop dat Colossal Order een grote inspanning levert en dat er nog genoeg leven over is in het vervolg.

Bekijk de beste Cities Skylines 2-mods als je je steden precies volgens jouw specificaties wilt aanpassen en reviseren, of misschien iets groter wilt denken en nu enkele van de beste 4X-games op pc wilt proberen.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws voor dagelijks nieuws, recensies en handleidingen over pc-games, of bekijk onze PCGN-dealstracker om wat koopjes te scoren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *