Co-op cartoon kappertje van Pile Up! Box by Box komt naar Xbox, PlayStation en Switch

HandyGames, die eerder een exclusief leven voor pc had geleefd, heeft het samenwerkingsplatform voor cartoons uit de doos gehaald, Pile Up! Box voor Box naar Xbox, PlayStation en Switch.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en Pile Up! Box by Box is een gezinsvriendelijke kartonnen platformgame waarin je een wonderbaarlijke creatieve wereld zult ontdekken, terwijl je puzzels oplost, taken voltooit en de vriendelijke mensen ontmoet die deze wereld thuis noemen.

Het is £ 12,49, maar stapelt zich op! Box by Box is niet alleen een solo-avonturier die je zou denken. Als alternatief, als je vrienden of familieleden kunt dwingen, heb je de mogelijkheid om als team te genieten van zonnige eilanden, amberbossen en levendige grotten, en op je eigen unieke manier samen te werken om succes te vinden.

En als je dan wat meer nodig hebt, zullen een hele reeks leuke spelletjes je algehele Pile Up een boost geven! Box by Box-ervaring, die Boxball, Pile of Dunk, Tic Pile Toe en meer biedt. Dit is degene die zou moeten zorgen voor een grappige rommelige tijd.

Hoe dan ook, je gaat Pile Up spelen! Box by Box, verwacht dat de belangrijkste functies als volgt zullen verschijnen…

  • Op avontuur gaan – Verken kleurrijke tekenfilmwerelden in dit coole 3D-platformspel. Vind je weg door de open levels, ontrafel puzzels en breng vreugde aan de bewoners van deze kartonnen plekken.
  • lokale multiplayer – Speel met je vrienden tot 4 spelers! U kunt op elk moment in- en uitloggen met onze dynamische uitdagingsmeting.
  • spel voor iedereen – Iedereen kan Pile Up spelen! Het spel heeft eenvoudige bediening, geen straf voor falen, koude snelheid en zeer weinig tijdsdruk, onthoud dat teamleden elkaar altijd kunnen helpen!
  • werk als één team – Werk samen om vooruitgang te boeken! Het draait allemaal om communicatie en organisatie. Deel missies, synchroniseer je bewegingen en draag elkaar om uitdagingen te verslaan. MINIGAME FRENZY Neem het op tegen je vrienden in hectische minigames en leid leuke, chaotische gevechten. Voor liefhebbers van partygames!
  • Creativiteit is de sleutel Denk buiten de kaders en los puzzels op jouw manier op. Er is geen unieke oplossing, creativiteit is key! Je kunt overal komen door trappen en constructies te bouwen met de kisten die je hebt verzameld.
  • perfectioneer jouw manier – Open de timermodus en test je vaardigheden met de verzamelde kisten. Vind de beste en snelste manier om door beide werelden heen te gaan.
READ  Watch Dogs: Legion slaat de voortgang niet correct op de Xbox op, zal pas in december worden opgelost

We zullen een volledige beoordeling hebben van hoe het zich opstapelt! Box by Box komt binnenkort voor Xbox naar Xbox, maar met HandyGames onlangs achter de nogal nette lancering van de game Skydrift InfinityWe hebben hier hoge verwachtingen van.

Als je uitverkocht bent en zin hebt om plezier te maken met je vrienden, zijn deze bruggen verkrijgbaar bij de winkel van je keuze – Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S of PlayStation Store voor PS4 en PS5 of de Nintendo eShop voor wie liever een Nintendo Switch heeft. Het is ook beschikbaar op Computer via Steam. De vraag is, kun je bij elkaar blijven en samen spelen, nou, stapelen!?

Spelbeschrijving:

Verzamelen! Vink alle juiste vakjes aan als gezinsvriendelijke co-op 3D-platformgame! Spring op, glijd, speel samen en draag de last! Coördineer met je vrienden of vertrouw op je creativiteit om te navigeren door kartonnen werelden vol unieke opwindende niveaus. Ontdek puzzels, los puzzels en speurtochten op als team en bezoek de vriendelijke inwoners van zonnige eilanden, amberbossen en levendige grotten. Of misschien gewoon ontspannen en je vrienden uitdagen voor rondes van Boxball, Pile of Dunk of Tic Pile Toe vol actie? Samen spelen, samen verder, samen nadenken – en opbouwen!

Written By
More from Vanessa Hale

Aanmelden voor Xbox One

Je kunt je gameplay op Xbox One op twee verschillende manieren opnemen....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *