CoD-gamers ontsteken Vanguard-graphics: ‘Het lijkt op een Nintendo DS’

De Call of Duty-gemeenschap had gemengde reacties op Vanguard’s Alpha, met top-roasting voor de console-graphics van de game. Net als bij de Nintendo DS, een van de meest diverse talen, is de gemeenschap… minder dan opgewekt.

Call of Duty en PlayStation hebben een deal gesloten, wat betekent dat PS-spelers toegang hebben tot meer spullen en verledens dan hun pc- en Xbox-tegenhangers. Het is met 2021 Vanguard AlphaHet is exclusief voor PS4 en PS5.

Helaas, hoewel van Alpha’s gewoonlijk wordt verwacht dat ze er minder gepolijst uitzien dan hun eindproduct, heeft de terugkeer naar PlayStation-graphics streamers en fans warm gemaakt.

Vooral één clip maakte gamers woedend, met mensen die reageerden en beweerden dat de graphics eruit zagen alsof ze van de Nintendo DS of het jaar 2000 waren. Bovenal lijken velen van hen ongeïnspireerd door hun eerste optreden.

Zoals je in de clip kunt zien, zijn de graphics niet bijzonder indrukwekkend. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat het een alfa is, evenals de risico’s van Twitter-druk, maar ook aan PlayStation-exclusiviteit.

Dit laatste punt is expliciet in twijfel getrokken door populaire CoD-makers zoals JGOD, die het “gek” noemden voor een eerste blik op CoD 2021 om te kijken naar beperkte console-visuals.

Bezorgd over de indruk die mensen krijgen van het spelen, promoot JGOD dat het spel Hij is Eigenlijk een grafische verbetering ten opzichte van zijn voorgangers: “Het ziet er grafisch beter uit dan MW2019 en Warzone, maar je weet nooit wat er wordt gepubliceerd.”

JGOD betreurde het onvermogen om de game te spelen en te delen op 1440p of 120 FOV, en stelde mensen zeker gerust door te zeggen dat deze game er “beter dan CoD ooit qua graphics” uitziet.

Hoewel veel spelers geen last hebben van de presentatie van Alpha en het zien voor wat het is – een test van bugs en gameplay, is de rumoerige groep nog steeds ongelukkig. Het algemene thema lijkt dit te zijn: een game op PS4 van 2013 zou er niet uit moeten zien zoals op de Nintendo DS van 2004.

READ  Onder ons, Spelunky 2 en 17 andere games getoond op Nintendo Indie World Showcase

Written By
More from Aubrey Mason

Wat de Caris LeVert-evaluatie van Kevin Durant voor Nets zou kunnen betekenen

Zelfs Nets GM Sean Marks geeft toe dat Kevin Durant een “luide...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *