Cross Play F1 22 komt deze maand, je kunt het nu proberen

Formule 1-racen op pc staat op het punt nog socialer te worden, aangezien F1 later in augustus 22 via play arriveert. Het beste nieuws is dat je de nieuwe cross-play-functionaliteit van de racegame kunt uitproberen tijdens twee testsessies, waarvan de eerste vandaag, 5 augustus, begint.

De twee testsessies vinden plaats van 5-7 augustus en 12-14 augustus. Tijdens deze weekenden kunnen 22 F1-spelers op pc spelen met F1-fans op PlayStation- en Xbox-consoles via ofwel stoom- of Oorsprong.

Cross-play werkt in sociale modus voor race- en carrièremodus voor spelers van F1 22. Om deel te nemen moet je cross-play inschakelen in het menu Instellingen onder Spelopties. Zodra dit is gebeurd, kun je deelnemen aan andere sessies en spelers uitnodigen voor je sessie op alle platforms in Social Race.

F1 22 heeft ook een Friends Hub, die je kunt openen door op F10 te drukken, waar je iedereen met wie je onlangs hebt geracet aan je vriendenlijst kunt toevoegen.

EA Sports heeft geen vaste datum gegeven voor de volledige lancering van de F1 22 cross-play-functie – het hangt waarschijnlijk af van hoe goed de eerste twee weekenden waren en of de community er serieuze problemen mee ontdekte.

Bekijk onze F1 22 review voor meer informatie over de game, of bekijk onze aanbevelingen voor de beste F1 22 Monaco setup om alles gedaan te krijgen voor het meest iconische circuit van de game. Misschien wilt u ook de F12 22-systeemvereisten bekijken om er zeker van te zijn dat uw pc deze taak aankan.

READ  Star Citizen alpha-update ontgrendelt nieuwe opties voor ruimtevrachtwagens
Written By
More from Max Mcgee
Hier is de kruising tussen ons / Nier Automata die de wereld nodig heeft
Nieuwe mod voor Nier: Automata brengt de verdachte bemanningsleden onder ons naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *