Mega Man Battle & Fighters-edities op Nintendo Switch

Het lijkt erop dat Capcom en SNK in een race verwikkeld zijn om te zien wie als eerste elk van hun klassieke games op moderne platforms kan uitbrengen. Wat leidde tot sommige geweldige dingenOok al is het soms gek.

In de donderdageditie ervan kondigde SNK aan dat de 2000 Japanse Neo-Geo Pocket Color-game Rockman Battle & Fighters Nu beschikbaar op Switch – onder de naam Mega Man Battle en Fighters In het Westen, maar nog steeds in het Japans. Het is een port van twee Capcom Arcade-games uit het midden van de jaren 90 (Mega Man: Battle of Power En de Mega Man 2: Might Fighters, die beide elementen van het vechtspel versus de Mega Man-formule toevoegden), teruggebracht tot mobiele apparaten. De bundel stamt uit het tijdperk waarin SNK zijn Neo Geo Pocket Color-selectie aan het bouwen was door licenties zoals Pac-Man en Sonic the Hedgehog te ondertekenen, maar het is te laat om een ​​grote impact te maken in de strijd van SNK tegen de Game Boy.

Waar dit allemaal een beetje een hond kan zijn, is dat Capcom zojuist arcade-versies heeft uitgebracht van Mega Man: Battle of Power En de Mega Man 2: Might Fighters Een paar weken geleden op Switch, als onderdeel van de Capcom Arcade 2nd Stadium-collectie. Comfortabel kost elk van deze ongeveer $ 4 en het SNK-duo kost ongeveer $ 8.

Dus of je nu een paar obscure Mega Man-games wilt spelen, of de mobiele versies van deze twee games zijn in het Japans en zijn verkleind naar het Neo Geo Pocket Color-scherm (en terug naar het Switch-scherm) – allemaal geweldig , als u ze kunt volgen – Capcom heeft u gedekt. ​​en SNK.

READ  NYT-redacteur Bari Weiss neemt ontslag onder vermelding van 'vijandige werkomgeving'; volledige tekst van aftreden, reacties
Written By
More from Aubrey Mason
Trump zet de zin van Roger Stone om
Stone werd in november veroordeeld voor zeven aanklachten – waaronder liegen tegen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *