Cyber ​​Roundtable: antwoorden op slepende vragen voorafgaand aan het 56-game seizoen | Buffalo News Showers

Lesovsky: Linus Olmark. Als hij zonder twijfel als een playoff-team in de eerste divisie tevoorschijn wil komen, hebben ze de eerste doelman nodig. Olmark, de 27-jarige die Kruger de “hub” van het team noemde, in het laatste seizoen van zijn contract en in 2019/20 gedurende twee maanden liet zien dat hij de man bij Buffalo zou kunnen zijn.

924 besparingen in 23 wedstrijden van 24 november tot zijn onderlichaamsblessure in januari, derde in de NHL in die periode.

Wie moet er skiën op de rechtervleugel naast Eschle en Hall op de bovenste lijn van de sabel?

Harrington: Afhankelijk van de kampeerders ben ik het met Tage Thompson eens. Hij was gemakkelijk een van de meest prominente aanvallers. Het is een groot lichaam dat kan skaten, dus het zal niet achterblijven, en het heeft goede handen. Bij de start van het kamp was ik bij Victor Olofsson. Een geweldige Krueger-ervaring die dingen door elkaar haalt en een Thompson laat landen. Hall zei zaterdag dat hij niets van Thompson wist toen hij met kamp begon. Hij leert snel. Goede recensies.

Lesovsky: Olofsson. Zeker, Thompson was geweldig in het kamp, ​​en net als zijn teamgenoten zal ik dit seizoen de ontwikkeling van de 23-jarige volgen. Thompson is echter nog lang niet het eindproduct en heeft sinds maart 2019 maar één NHL-game gespeeld.

Sabres Hall had waarschijnlijk maar één seizoen. Dit is niet het moment om de top streak te proberen. Olofsson zou het over kunnen nemen, zoals blijkt uit zijn 20 goals als junior speler, en zijn dodelijke schot met de linkerhand in de rechtervleugel zou mooi passen bij het spelvaardigheid van Hall en Eichel.

READ  Eerste Final Fantasy VII Remake-patch 1.01 uitgebracht na meer dan zes maanden; Verpakt bugfixes
More from Madison Garrett

‘Apple verbiedt populaire homo-apps in veel landen’

Organisaties stellen Fight for the Future en GreatFire voor Onderzoek Apple verbiedt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *