Cyberpunk 2077-spelers bespotten het voordeel van “nutteloos”

Cyberpunk 2077 heeft de afgelopen weken veel voer voor fans geleverd om de draak mee te steken, en een van de voordelen van het spel is daarop geen uitzondering. Het Commando Level 1-voordeel is een passief voordeel waarmee spelers onder water onopgemerkt kunnen blijven. Hoewel dit klinkt alsof het nuttig zou kunnen zijn, is het probleem dat de game zeer weinig gebieden heeft om onder water te verkennen, waardoor het vrijwel onbruikbaar wordt! Reddit-gebruiker BilboSwagginsDaGawd deelde een leuke meme over hoe nutteloos het voordeel is, en veel respondenten wezen er snel op dat ze niet eens wisten dat het mogelijk was om onder water te gaan!

Het Reddit-bericht is hieronder te vinden.

Als je je ooit nutteloos voelt van r / cyberpunkgame

Het is heel goed mogelijk dat CD Projekt Red hoopte meer onderwaterinhoud toe te voegen Cyberpunk 2077, maar had gewoon geen tijd meer. Het is duidelijk dat er veel moest worden veranderd tijdens de moeilijke ontwikkelingscyclus van de game, en dit is terug te zien in Cyberpunk 2077 op verschillende manieren, als resultaat. Het is ook mogelijk dat het voordeel is gemaakt met een toekomstige DLC in gedachten, maar tenzij CD Projekt Red deze specifieke situatie uitweidt, is het onmogelijk met zekerheid te zeggen! Voorlopig zullen fans gewoon naar dit specifieke voordeel moeten kijken en lachen.

Cyberpunk 2077 heeft veel negatieve aandacht gekregen sinds de release op 10 december. Hoewel de game gemakkelijk een van de meest langverwachte van 2020 was, leverde de versie die op consoles werd uitgebracht geen ervaring op die voldeed aan de belofte van de pc-versie. Dit resulteerde er zelfs in dat veel retailers volledige terugbetalingen voor het spel aanboden. Desondanks lijkt het erop dat Cyberpunk 2077 heeft veel fans gevonden. Terwijl CD Projekt Red doorgaat met het uitbrengen van patches en verbeteringen, zou het gesprek rond de game kunnen verbeteren, net als bij The Witcher 3: Wild Hunt. Voorlopig zullen fans zich echter blijven vermaken ten koste van de game!

READ  'Cyberpunk 2077' Penis Glitches Nieuws

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken hier.

Ben je dit voordeel tegengekomen in Cyberpunk 2077 nog? Wat vind je tot nu toe van de game? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Written By
More from Lesley Curry

Beveiligingspatch van oktober wordt uitgerold naar Google Pixel, OTA’s live

In aansluiting op de lancering van vorige maand, wordt de eerste update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *