Laatste uren van de NBA 2K21-trekking voor PS4 en Xbox One. Kom binnen voordat het te laat is! – Laatste nieuws, Breaking News, Top News Headlines

Deze 2020 heeft al dagen geteld en er is nog maar heel weinig over om de druiven te pakken en afscheid te nemen van een van de grijsste jaren in onze recente geschiedenis. We willen echter dat je dit gecompliceerde jaar met een glimlach verlaat en hiervoor hebben we een week lang een loterij voorbereid waarin je niets meer en niets minder kunt meenemen dan een kopie van NBA 2K21, de nieuwe aflevering van de basketbalsimulator. 2K-spellen. U moet echter opschieten als u nog niet heeft deelgenomen.

En het is dat we over een paar uur de deelnames sluiten, dus het is beter om het niet meer voorbij te laten gaan. Specifiek, vandaag 27 december om 23:59 uur (Spaanse tijd op het schiereiland) nieuwe aanvragen kunnen niet meer worden ontvangen. We willen je dus niet meer vermaken, omdat er geen tijd te verliezen is, dus we zullen het je geven de instructies die u nodig heeft om deel te nemen. Let op, want het is heel gemakkelijk en u hoeft niet teveel tijd te investeren.

Loterij van 2 fysieke exemplaren van NBA 2K21, één voor PS4 en één voor XBOX!

Zoals je op deze lijnen zult zien, de Gleam-app-widget Het legt alle stappen uit die u moet volgen om deel te nemen. Elke actie die je daar ziet, heeft een aantal specifieke shares, dus houd er rekening mee dat u meer opties heeft om een ​​van de twee winnaars te zijn. Onthoud dat Je kunt alleen meedoen aan de trekking als je in Spanje woont. Succes!

READ  Assassins Creed Valhalla heeft naar verluidt een spoilerific endgame bug

▪ Publicatiedatum: 09/04/2020

Written By
More from Vanessa Hale

Is Amnesia: Rebirth op Xbox One

Amnesia: wedergeboorte is Frictional’s vervolg op hun breakout-horrorhit uit 2010, Amnesia: The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *