Cyberpunk 2077-voorbestellingen krijgen $ 10 korting voor PS4, Xbox One en pc, download het nu zolang het duurt

Cyberpunk 2077 werd goud eerder deze maand ter voorbereiding op 19 novemberth lancering, en we zijn er vrij zeker van dat veel gamers hun voorbestellingen al hebben geplaatst. Als je de game echter nog niet hebt gereserveerd, heeft Amazon de game momenteel beschikbaar met een korting van $ 10.

Gezien hoe langverwacht Cyberpunk 2077 is, en hoeveel lof het al heeft gekregen van hands-on previews, we waren een beetje verrast om deze lage prijzen te zien. Met dat gezegd zijnde, is de korting van $ 10 van toepassing op de PlayStation 4-, Xbox One- en Windows-pc-versies van de game, die je kunt kopen via de onderstaande links:

Hoewel er momenteel geen specifieke versies van Cyberpunk 2077 zijn voor de komende Xbox Series S / X en de PlayStation 5, zullen ze de respectievelijke Xbox One- en PlayStation 4-versies prima spelen. CD Projekt Red zal echter op een later tijdstip een bijgewerkte versie van het spel voor die platforms beschikbaar stellen met specifieke prestatie- en visuele verbeteringen. Ook CD Projekt Red maakte onlangs bekend dat het de game gaat worden beschikbaar op Google Stadia op hetzelfde moment als de andere platforms, wat een zegen is voor degenen die de voorkeur geven aan gamestreaming.

cyberpunk 2077 boxart

Hoewel consolegamers zich geen zorgen hoeven te maken over systeemvereisten – nou ja, afgezien van beschikbare opslagruimte – is dit wat je nodig hebt als je Cyberpunk 2077 op een pc wilt gebruiken:

Minimale vereisten:

  • DE: 64-bit Windows 7 of 64-bit Windows 10. DirectX┬« 12 is nodig om het spel uit te voeren.
  • Bewerker: Intel Core i5-3570K of AMD FX-8310.
  • Afbeeldingen: Nvidia GeForce GTX 780 3GB of AMD Radeon RX 470.
  • RAM: 8 GB
  • Schijfruimte: 70 GB HDD (SSD aanbevolen)
READ  PlayStation 5 en Xbox Series X/S presteerden in mei beter dan de Nintendo Switch in het VK

Aanbevolen vereisten:

  • DE: 64-bit Windows 10. DirectX 12 is nodig om het spel uit te voeren.
  • Bewerker: Intel Core i7-4790 of AMD Ryzen 3 3200G
  • Afbeeldingen: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB of AMD Radeon R9 Fury
  • RAM: 12 GB
  • Schijfruimte: 70 GB SSD

In ander Cyberpunk 2077-nieuws heeft Porsche een real-life versie gebouwd van de gemodificeerde 911 Turbo (930) uit 1977 die in het spel is opgenomen. In feite is dit het enige voertuig in de game dat daadwerkelijk een basis heeft. De video-insluiting hierboven toont de versie die u in Cyberpunk 2077 vindt.

Written By
More from Vanessa Hale
Fix PUBG kon code niet ophalen van Xbox Fout
Bij sommige Xbox One-spelers is een fout opgetreden die bekend staat als:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *