Dadish 2 komt begin 2021 naar mobiel

Dadish 2 komt begin 2021 naar mobiel

Dadish, het schattige spel met een radijs-thema vol gelach, zal zijn vervolg beschikbaar hebben voor fans van de eerste game in januari 2021. Met dezelfde vader radijs als voorheen met alle nieuwe levels en humor, zullen fans van het originele spel dol zijn op dit nieuwe aankomende spel. aanvulling op de franchise.

De aankomende game ziet er absoluut geweldig uit met zijn 2D-stijl van gameplay en uitgebreide actie- en avonturengameplay. Dadish 2 lijkt zelfs beter te zijn dan het origineel met zijn vader grapt een heleboel en gevaarlijke niveaus voor de vader radijs om te stuiteren en rond te dwalen om zijn kinderen te redden. De game zal waarschijnlijk het creatieve karakter van elk niveau uitbreiden, waardoor fans van het spel creatiever kunnen zijn als het gaat om hun benadering bij het voltooien van elk niveau.

De ontwikkelaar van het spel, Thomas K. Young, lijkt veel tijd te hebben besteed aan de ontwikkeling Dadish 2. Met zo’n belangrijke toewijding aan het spel, zal het werk van Young waarschijnlijk vruchten afwerpen met de toename van publiciteit voor zijn spel. Met fantastische graphics en een geweldige soundtrack, Dadish 2 waarschijnlijk een favoriet spel bij fans in de toekomst voor oude en nieuwe spelers van de Dadish van games. Het is waarschijnlijk zelfs een rolmodel voor andere op humor gebaseerde 2D-avonturenspellen die in de toekomst zullen worden ontwikkeld.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het spelen van de aankomende Dadish 2 game, moet je het origineel bekijken Dadish game die zowel beschikbaar is op Google Play als in de App Store; het origineel zal spelers in de stemming brengen voor de aanstaande release van het vervolg. Momenteel Dadish 2 is beschikbaar op beide Google Play en de App Winkel voor pre-order. Mensen moeten niet wachten met het plaatsen van hun pre-order voor Dadish 2, wacht niet met pre-order uw exemplaar van Dadish 2 vandaag.

READ  Utah State kondigt veiligheidsprotocollen aan voor fans tijdens thuiswedstrijden van 2020
Written By
More from Eda Greene

Logan-man gearresteerd voor het downloaden van kinderpornografie – Cash Valley Daily

Reserveringsfoto van Jaxon C.Harrop (Courtesy: Cache County Jail) Logan – Een 18-jarige...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *