De 17e game geeft elk team een ​​vijfde interconferentie-match

Getty-afbeeldingen

Commissaris Roger Goodell zei woensdag dat, hoewel de NFL geen uitbreiding naar 17 reguliere seizoenswedstrijden heeft goedgekeurd, de eigenaren wel keurde een formule goed voor het spelen van 17 spellen.

Volgens een bron met kennis van de situatie zal het extra spel voor elk team een ​​extra interconferentiespel zijn.

Momenteel speelt elk team van een bepaalde divisie in de ene conferentie elk team van een andere divisie in de andere conferentie, op een roterende basis van vier jaar. De teams van de AFC East spelen bijvoorbeeld het ene jaar alle teams van de NFC East, het andere jaar alle teams van de NFC North, nog een jaar alle teams van de NFC South, nog een jaar alle teams van de NFC West. (Waarschijnlijk niet in die volgorde, maar je begrijpt het wel. Hopelijk.) Het begint dan helemaal opnieuw, nadat een bepaalde divisie door alle vier divisies van de andere conferentie loopt.

Bij de vijfde interconferentiespel is een team van een van de andere drie divisies betrokken, op basis van waar de teams het voorgaande jaar zijn geëindigd. Ook dat zal draaien.

Zo zullen de teams van de AFC East bijvoorbeeld in een bepaald jaar tegen alle teams uit een van de NFC-divisies spelen, en dan speelt het team op de eerste plaats in de AFC East het team op de eerste plaats van een andere NFC-divisie. zal het team op de tweede plaats spelen tegen een team op de tweede plaats, enzovoort.

Voor de 17e wedstrijd spelen de vier teams van een bepaalde divisie de vier corresponderende teams van dezelfde divisie in de andere conferentie.

READ  Amit Shah, de Indiase minister van Binnenlandse Zaken, test positief op coronavirus

Dus daar is het. Eenvoudig, schoon, rechtvaardig. In een tijd waarin de sterkte van het schema in een bepaalde divisie slechts in twee wedstrijden per jaar wordt weerspiegeld, zal deze benadering het idee van goede teams van het voorgaande jaar die goede teams van het voorgaande jaar spelen, en slechte teams van het voorgaande jaar die slechte teams spelen, uitbreiden. van het voorgaande jaar, van twee naar drie.

More from Madison Garrett

Plus Magazine op Pinterest: wat is het en hoe werkt het?

Plus Magazine is nu ook te vinden op het online prikbord voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *