De 6 beste fotobewerkings-apps voor iPhone

De iPhone is in de loop der jaren enorm verbeterd, vooral als het om de camera gaat.

Kijk naar de iPhone 11 Pro. Deze wordt geleverd met een drievoudige camera aan de achterzijde (die elk 12 megapixels is) en een telelens.

Maar hoewel Apple de lat voor hardware hoger heeft gelegd, is het onwaarschijnlijk dat u een foto naar sociale media uploadt zonder deze op zijn minst gedeeltelijk te wijzigen of aan te passen.

Gelukkig zijn er enkele geweldige alternatieven om die standaard Instagram-filters niet te gebruiken of vast te houden aan de ingebouwde cameratools. Omdat iedereen alle “likes” nodig heeft die we kunnen krijgen. En omdat #nofilter niet langer een ding is.

Hier zijn zes van de beste iPhone-fotobewerkings-apps die u nu kunt downloaden.

1. VSCO

VSCO is een geweldig hulpmiddel. Als je de gratis versie kiest, heb je toegang tot basishulpmiddelen om RAW-afbeeldingen te bewerken, zoals contrast, verzadiging, textuur, bijsnijden en scheeftrekken. Er zijn ook 10 verschillende VSCO-presets (ook wel filters genoemd) om uit te kiezen.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Vraag me af of ze een VSCO-meisje is.

Ahhhh, een leuke community die je niet veroordeelt omdat je niet genoeg krijgt "likes."

Als je klaar bent met je meesterwerk, kun je het exporteren om te uploaden naar verschillende sociale mediaplatforms of posten in de VSCO-community. Het beste deel: er zijn geen “vind-ik-leuks” of opmerkingen, dus je hoeft het bericht niet constant te verversen om te zien hoe het gaat.

2. Snapseed

Met Snapseed zijn er naast verschillende filters tal van tools voor het bewerken en aanpassen van foto’s.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Je hebt genoeg fotofilters om uit te kiezen.

Je hebt genoeg fotofilters om uit te kiezen.

Afbeelding: brenda stolyar / mashable

Bekijk alle tools om uw foto's te bewerken.

Met Snapseed zijn er naast verschillende filters tal van tools voor het bewerken en aanpassen van foto’s.

READ  Enorme stijging bankfraude met plagiaat

Met meer dan 30 bewerkingstools en filters om uit te kiezen, kunt u zaken gebruiken als lensvervaging, belichting aanpassen, schaduwen versterken, witbalans aanpassen en meer.

De Snapseed-app is supereenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. En voor jullie nieuwkomers zijn er tal van tips voor foto-editor en tutorials om door te lezen om je te helpen het meeste uit de app te halen.

3. Adobe Photoshop Express

Photoshop Express is meer een “lite” -versie van de originele fotobewerkingssoftware, speciaal gebouwd voor uw telefoon.

Photoshop uw foto's met een cool Bokeh-effect.

Afbeelding: Adobe Photoshop Express

Verwijder rode ogen van uw foto's, het is hier niet welkom.

U kunt de Photoshop-app gebruiken om rode ogen of ruis te verwijderen, het contrast aan te passen of afbeeldingen bij te snijden en recht te trekken. Om de foto’s te verbeteren, kunt u ook de kleurtemperatuur en levendigheid aanpassen of filters toevoegen. En dan zijn er nog meer leuke dingen, zoals het toevoegen van randen, teksten, stickers en teksten aan je afbeeldingen. Je kunt letterlijk je eigen memes maken terwijl je bezig bent.

Als je een overvloed aan snapshots hebt, is er ook een handige, handige fotocollage-functie.

4. Afterlight

Hoewel Afterlight tools biedt die vergelijkbaar zijn met andere foto-editor-apps, hebben de filters meer een ouderwetse uitstraling. Dus als je je foto’s die donkere, grungy sfeer wilt geven, is Afterlight degene de plek om te zijn. Er zijn tal van vooraf ingestelde instellingen om uit te kiezen.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Hoe laat je je foto's er vintage uitzien?  We hebben je.

Met touchtools kunt u specifieke delen van elke foto bewerken.

Wat betreft het bewerken van de details van uw afbeeldingen, biedt de app een breed scala aan tools, van basisfuncties zoals verzadiging en lichtheid tot intensere mogelijkheden zoals geavanceerde curven, aanraakhulpmiddelen (die het gemakkelijker maken om bepaalde delen van de foto te wijzigen ) en dubbele belichting.

Een van de coolste functies van de app zijn overlays voor stof- en lichtlekken. Net als de fotofilters geven ze de foto’s een vintage gevoel – bijna alsof de foto’s met een filmcamera zijn gemaakt.

READ  November update Samsung Galaxy S10, Fold and Fold 2 beschikbaar

5. Donkere kamer

Net als Snapseed wordt Darkroom geleverd met een uitgebreide bibliotheek met geavanceerde iPhone-fotografiefuncties. Deze is speciaal geoptimaliseerd voor iOS, dus je kunt dingen doen zoals Siri-snelkoppelingen maken, Live Photos bewerken en je fotobibliotheek synchroniseren.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Pas uw eigen fotofilters aan als u zich echt creatief voelt.

Zorg dat die portretmodusfoto's er goed uitzien.

De app ondersteunt ook RAW- en grote afbeeldingsbestanden, met name tot 120 megapixels, wat betekent dat je hem kunt gebruiken om foto’s te bewerken die zijn gemaakt met zowel je iPhone als DSLR. Met batchverwerking kunt u ook meerdere afbeeldingen tegelijk bewerken. Over multitasking gesproken!

Je hebt natuurlijk een galerij met filters om uit te kiezen, samen met de optie om je eigen filters te maken als je dat niet wilt. En als je echt besluiteloos bent, kan Darkroom kaders voor je kiezen op basis van de kleuren in de foto.

6. EEN

UNUM is in wezen een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met het bewerken en plannen van Instagram-foto’s. Het helpt ervoor te zorgen dat uw account veel betrokkenheid krijgt.

Met de app kun je je foto’s bewerken (met filters, sjablonen, voorinstellingen en meer) terwijl je een voorvertoning bekijkt van hoe het eruit zal zien op je raster. Je hebt de mogelijkheid om te linken naar je eigen Instagram-account of om een ​​leeg raster te gebruiken.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Bekijk een voorbeeld van hoe uw afbeeldingen eruit zullen zien voordat u mogelijk uw grid-esthetiek verpest.

Afbeelding: brenda stolyar / mashable

U kunt het ook bewerken en terugzetten op het raster om een ​​voorbeeld te bekijken.

Wanneer u klaar bent om te posten, is er een analysetool waarmee u kunt bepalen welke hashtags u moet gebruiken en wat de meest optimale tijd is om te posten (waarvan we allemaal weten dat dit erg cruciaal is). En om ervoor te zorgen dat je de allerbeste tijd om te posten niet mist, kun je herinneringen instellen of je zeer goed gemaakte IG-post plannen.

Gevolgtrekking

Of je nu op zoek bent naar de basisfunctionaliteiten of de meer geavanceerde fotobewerkingstools, elk van deze 6 apps zal je foto zeker laten opvallen in de Instagram-feed van je vrienden.

READ  Beste iPhone-wallpapers van de week (Wekelijkse wallpaper #3 2022)

More from Madison Garrett
Atleet positief voor Covid-19 aan de vooravond van de Spelen
Medewerkers van de luchthavenoperatie poseren voor foto’s met de Olympische ringen op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *