De aanval van Dodgers worstelt met Mariners terwijl de winning streak van zeven wedstrijden snapt

Tony Gonsolin, misschien wel de Dodgers‘beste werper van dit seizoen, maakte dinsdagavond met de ploeg niet de reis naar Seattle. Hij zag de club woensdag een vreemde thuis-en-thuisreeks van vier wedstrijden tegen de Mariners voortzetten vanuit Los Angeles omdat hij een optie kreeg na het gooien van zes puntloze innings dinsdag. Hij kan 10 dagen niet terugkeren, tenzij hij wordt teruggeroepen om een ​​geblesseerde speler te vervangen. Dat is de regel.

Woensdag bood verder bewijs dat hij thuishoort in de pitchingstaf, in zekere zin, niet op de alternatieve trainingslocatie van het team bij USC.

Julio Urías volgde het geweldige optreden van Gonsolin door de kortste start voor een Dodger dit seizoen te noteren in een 6-4 nederlaag op T-Mobile Park die de winnende reeks van zeven wedstrijden van het team brak. De linkshandige logde slechts 12/3 innings. Hij stond één punt toe op vier hits. Hij gooide 52 worpen. De vijf nullen die hij veilig stelde kwamen via strikeouts, maar zeven van de 10 slagmensen die hij tegenkwam sloegen met een loper in scoringspositie.

‘Ik voel me duidelijk een beetje gefrustreerd’, zei Urías in het Spaans.

Dennis Santana verving Urias met lopers op het tweede en derde honk. Hij veroorzaakte een groundout om uit de tweede inning te komen. In de derde kreeg hij een homerun van drie runs tegen van Austin Nola en stond hij nog een punt toe op een opofferingsslag om de Mariners (8-18) een 5-3 voorsprong te geven.

De Dodgers (18-8) hadden een 3-1 voorsprong op solo-homeruns van Max Muncy, Joc Pederson en Cody Bellinger – het ijskoude triumviraat van linkshandige sluggers van de club – tegen Mariners-starter Taijuan Walker. Alle drie de spelers gingen woensdag onder .200 binnen. Ze stonden elk in de onderste 11 in slaggemiddelde over de majors onder spelers met ten minste 70 slagbeurten.

READ  UK schorst Hong Kong uitleveringsverdrag en breidt China-wapenembargo uit naar de stad

Pederson en Muncy zijn ervaren slagmannen, maar Bellinger is de regerende National League MVP. Zijn worstelingen zijn het meest opmerkelijk. Hij begon woensdag met een .175 slaggemiddelde, een .565 on-base-plus-slugging-percentage en vier multi-hit wedstrijden dit seizoen. De homerun woensdag was zijn vijfde.

“Cody heeft de kans verdiend, de tijd om dingen uit te zoeken”, zei Dodgers-manager Dave Roberts voor de wedstrijd. “En zo is deze opstelling, dit team, samengesteld, waar niet één of twee spelers de dupe moeten worden. Dus ik wil gewoon dat Cody goede slagbeurten blijft nemen. En wat dat ook betekent, het resultaat, we vinden het prima. “

De strijd van het trio heeft de Dodgers niet tegengehouden. De club ging woensdag binnen met het beste record en de meeste homeruns in de majors. Ze stonden op de tweede plaats in gescoorde punten per wedstrijd. En ondanks de drie slagmannen die linkshandig waren, zijn de splitsingen van het team nog steeds aanzienlijk beter tegen rechtshandige werpers dan tegen linkshandigen.

Woensdag kwam Walker, een rechtshandige, tot rust na het opgeven van de drie homeruns, maar de aanval vocht terug tegen de Mariners-bullpen om een ​​comeback te dreigen voordat Corey Seager sloeg met volle honken om het duel te beëindigen.

Bovenal hebben de Dodgers het beste record in de majors omdat ze het best verdiende gemiddelde hebben. En Gonsolin, die zich laat meldde op het trainingskamp nadat hij positief had getest op COVID-19, was een belangrijke factor in zijn beperkte kansen.

De 26-jarige plaatste 142/3 puntloze innings verdeeld over drie starts. Vorige week noteerde hij een career-high acht strikeouts in 42/3 innings tegen de San Diego Padres. Zijn zes innings dinsdag kwamen overeen met een carrièrehoog. Zijn fastball haalde voor het eerst in jaren 98 mph. Zijn split-change, een ongebruikelijke worp in het midden van zijn arsenaal, was een mislukte slagman.

READ  Het Canadese softbalteam verlaat de Verenigde Staten in game twee op de Olympische Spelen in Tokio

Hij heeft bewezen dat hij een plek verdient op de werpstaf van de Dodgers, in de rotatie of de bullpen, maar Roberts zei dat het plan altijd was om hem te kiezen. Gonsolin werd teruggeroepen om de Dodgers een rotatie van zes man te geven om 17 wedstrijden in 17 dagen te doorstaan. De organisatie besloot dat een nieuwe arm voor de bullpen de voorkeur had met een rotdag op maandag en de aanstaande terugkeer van Alex Wood van de lijst met geblesseerden. Dus werd rookie linkshandige Victor Gonzalez opgeroepen om hem te vervangen. Gonzalez gooide woensdag twee puntloze innings in zijn tweede optreden in zijn loopbaan.

“Tony heeft alles gedaan wat hij kon en dat is dus een goede zaak voor de organisatie, dat is een goede zaak voor de Dodgers”, zei Roberts. “Dus onze boodschap aan Tony was gewoon om die voorsprong te behouden, goed te blijven pitchen en klaar te zijn.”

Gonsolin zal terugkeren. Hij is te goed geweest om geen nieuwe kans te krijgen. Hij zal waarschijnlijk op de playoff-selectie eindigen, mochten de Dodgers de komende vijf weken niet instorten in het klassement. Woensdag liet wederom zien dat hij een plekje verdient.

Castillo meldde zich vanuit Los Angeles.

More from Madison Garrett

In Minecraft Dream SMP is elke server een podium

In de ochtend In de Doomsday War onderzocht president Toubou de met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *