De aim assist van Halo Infinite maakt weer ruzie met fans

De Black and Red Spartan heeft een aanvalsgeweer en gebruikt de aim assist in Halo Infinite.

schermafbeelding: 343 industrieën

Als een cirkelvormige buitenaardse structuur doordrenkt met de kracht om al het bewuste leven met een druk op de knop te vernietigen, gaan sommige dingen voor onbepaalde tijd door. Dit is het geval bij de discussie over de doelhulpfuncties in Hallo spellen. Gossip begon een nieuwe follow niet thuis voor de volgende oneindige uitstraling.

Het begon allemaal toen Jake Lucky, oprichter van het merk swag sport lockerPost een korte clip van Twitch Streamer Jeff Cheney Hij gaat weg van zijn toetsenbord in het midden van een oneindige uitstraling bij elkaar passen. Sheney is duidelijk niet op zijn station, maar je kunt de in-game doelrasterbeweging uit eigen beweging zien, die schijnbaar een Spartaanse tegenstander magnetiseert. Voor sommigen leek het onmiskenbaar een over-enthousiaste zaak Bedoeld om te helpen. Kijk zelf maar:

De video is sindsdien viraal gegaan op sociale media. Lucky’s originele tweet is Grotendeels geciteerd op Twitter Door ukelele-gebruikers te bellen voor degenen die liever spelen Hallo Een controller gebruiken in plaats van een muis en toetsenbord in te stellen. De console is op jou gericht, ga denkenDit is dus heel gemakkelijk. Knoppen. Je overwinningen tellen niet echt! (Sheney gebruikte naar verluidt een muis en toetsenbord.)

Sommige spelers zeggen dat de schiethulp moet worden uitgedund of helemaal uit de keten moet worden gehaald, vooral in competitieve wedstrijden. Anderen zeggen dat hij moet blijven. Natuurlijk is het misschien een goed idee om de richthulp te verwijderen voor het allerbeste, maar middelmatig Hallo De speler is ervan afhankelijk – misschien op manieren waarvan ze zich niet volledig bewust zijn. Dit is het hele punt van Hallo: Je voelt je als een zeven meter hoge supersoldaat met uiterste nauwkeurigheid. Dat gevoel krijg je niet als je constant shots mist.

De harde geluiden in de ruimte lijken een oordeel in de weg te staan ​​totdat er meer informatie beschikbaar is. ben ermee bezig Hallo– Speciale feed, esports-site Rechts Alleen maar beschrijf het Sheney’s clip als “…leuk.” gemeenschappelijk Hallo Erics spelerSnip3downEn Rona liet ook de gang rondgaan, zeggen Het zal uitleg nodig hebben.

Nou, goed nieuws: er is een heel reële reden waarom de schietpartij plaatsvond in een Sheney-wedstrijd, volgens 343 Industries. Quinn DelHoyo, lead sandbox designer bij oneindige uitstraling, om uit te leggen wat er gebeurt. Kortom, wanneer je het spel daadwerkelijk bestuurt met je muis en toetsenbord, wordt het uitgeschakeld.

“In dit voorbeeld wordt de richthulp onmiddellijk uitgeschakeld zodra de speler de muis aanraakt”, DelHoyo schreef op Twitter. “Zodra de muisbeweging stopt, duurt het een halve seconde om weer in te schakelen. Dit heeft geen effect tijdens het spelen.”

Dus daar heb je het. Aim Assistance maakt je niet echt beter Hallo. Je bent geweldig in je eigen verdiensten. Jij gaat!

En kom op, ik heb deze aflevering al eerder gevlogen. spelers Geklaagd over correctiehulp in 2007, wanneer Halo 3 Ze was op het hoogtepunt van haar roem. dat zij Hij klaagde over haar in 2021, wanneer oneindige uitstralingDe rating van de waterkoeler ging omhoog nadat op de E3 bevredigende multiplayer werd onthuld. Ze zullen er in 2027 ook over klagen, als we nog spelen oneindige uitstralingOmdat sommige dingen voorbestemd zijn om eeuwig mee te gaan.

oneindige uitstralinggepland voor release op 8 december op Xbox One, Xbox Series X/S en pc, heeft verschillende technische tests ondergaan waarmee het publiek wordt geconfronteerd. De eerste viel op de schouder in het weekend tussen juli en augustus, en stelde spelers in staat bots op te nemen (Wat verrassend mensachtig was). Dit weekend en de volgende dag organiseert ontwikkelaar 343 Industries nog twee tests, en zal mensen daadwerkelijk in staat stellen om met andere mensen te vechten, een context die tot allerlei discussies heeft geleid over de competitieve goodwill van de game. Ja…

READ  Zelfs Microsoft maakt grapjes over de naam Xbox Series X
Written By
More from Aubrey Mason
Official gaat in op de impact van COVID op het volgende seizoen van de Premier League; minder publiek
IANS-foto’s Het is mogelijk dat het hele Engelse Premier League-seizoen 2020-21 voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *