De app van het land, die sinds donderdag duizenden keren is gedownload, levert digitaal bewijs van vaccinatie

Baton Rouge – De virusgolf zorgt ook voor een enorme hoeveelheid nieuwe downloads voor de gratis digitale ID-app van de staat. Toont bewijs van vaccinatie van ID-houder.

Maar het systeem, dat voorheen alleen je Louisiana-licentie liet zien, krijgt binnenkort nog meer nieuwe functies.

Donderdag kondigde de burgemeester van New Orleans, LaToya Cantrell, aan dat de stad een bewijs van vaccinatie of een negatieve COVID-test nodig heeft om de meeste bedrijven en locaties te betreden, waaronder

Superkoepel. App-ontwikkelaar Envoc en Calvin Fabre zeggen dat de aankondiging de site plat heeft gelegd.

“We hebben zoveel verzoeken gehad dat we in het staatssysteem zijn geduwd waar je rijbewijsfoto is dat ze gisteren nog niet klaar waren om openbaar te worden gemaakt,” zei hij.

Er zijn duizenden mensen die de app downloaden. In de hele staat hebben ongeveer 835.000 mensen het geïnstalleerd. Op donderdag hebben 12.000 mensen het gedownload en op vrijdag nog eens 14.000 tegen het midden van de middag. Een kwart miljoen mensen in Louisiana hebben nu een COVID-vaccinatiekaart in digitale vorm op LA Wallet.

Faber zegt dat het de grootste verspreiding van digitale referenties in de Verenigde Staten is.

De app zal binnenkort ook bewijs tonen van een negatieve COVID-test. Faber zegt dat het veel gemakkelijker is om de digitale versie van de vaccinatiekaart te gebruiken dan de papieren versie.

“Mensen raken ze links en rechts kwijt en ze worden gemanipuleerd”, zei ze. “Dit is echt goed om mensen te helpen die een vaccinatiestatus proberen te melden. Dit is een betrouwbare manier om dat te doen, en het is erg veilig.”

READ  49ers versloegen Giants met 36-9 in ruil voor MetLife Stadium - Marin Independent Journal

De SMART Health Card biedt ook de mogelijkheid om de aanvraag te controleren en de vaccinatiestatus te controleren. Het zal van pas komen bij grote evenementen, waaronder heiligenspellen.

Er komt meer naar LA Wallet, waaronder jacht- en visvergunningen, voertuigregistraties en verborgen draagvergunningen. De app is gratis te downloaden.

Written By
More from Eda Greene

PS3-games worden naar verluidt uit de PlayStation Store voor mobiel en desktop gehaald

Sony communiceert naar verluidt aan ontwikkelaars dat er op 19 oktober een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *