De belangrijkste reden waarom Crimson Tide wedstrijden verliest

(Foto door Joe Murphy/Getty Images)

De Alabama voetbal Het programma heeft een beetje oefening in hoe het reageert na het verliezen van games. Alabama Crimson Tide-coach Nick Saban herhaalt een eenvoudige maar belangrijke boodschap en vertelt zijn spelers dat ze mislukkingen nooit uit het oog mogen verliezen.

Na het laatste verlies was Saban nog vastberadener gezegde

Denk na over hoe je je voelt als je verliest. Je denkt na over wat je hebt gedaan om bij te dragen aan het verlies.

… Iedereen moet onthouden hoe ze zich voelen, en niet vergeten. Als ik praat over respect winnen, bedoel ik dat. Je wilt het gevoel vermijden dat je krijgt als je verliest.

Er is een reden waarom de brieven van Saban allemaal bedoeld zijn om je voor te bereiden op het feit dat het een wondermiddel is voor verlies. Dat komt omdat het scharlaken tij zelden verliest. In de acht seizoenen van het CFB-playofftijdperk scoorde Alabama FC 96-9. Nieuwe spelers komen en gaan, en herinneringen aan verliezen vervagen.

Hij sloot de playoff-nederlaag van 2019 tegen Clemson uit en het gemiddelde tekort voor Tide’s acht andere verliezen is 5,75 punten. Afgezien van die wedstrijd, toen Clemson de controle over Tide overnam, zijn er speciale en ongebruikelijke omstandigheden nodig om Crimson Tide te verliezen.

Het voetbal van Alabama verliezen in het Playoff-tijdperk

De reden voor de verliezen, die Tide-fans vaak noemen, is dat de tegenstander een middenvelder moet hebben die een uitzonderlijke wedstrijd speelt. Dit is vaak het geval geweest, maar er is nog een andere reden die een nog grotere impact heeft op de verliezen van Crimson Tide. Laten we een snel overzicht van de negen verliezen doen.

  • Oktober 2014 – Ole Miss 23 – Alabama 17

Na drie en een half kwartier was het tij 17-10. Ole Miss scoorde 13 punten in de laatste vijf en een halve minuut, om te winnen. Rebels QB, Chad Kelly had een goed spel, maar niet uitzonderlijk, het gooien van 251 yards en drie touchdowns.

De terugkeer van de Ole Miss werd geholpen door een comebacktrap van Christion Jones. Het herstel van Ole Miss gaf de rebellen weinig speelruimte voor een winnende landingsmotor. Tide had nog een kans om te winnen, maar Blake Sims werd in de eindzone onderschept.

READ  De Outriders-speler detecteert 23 GB aan crashresten die in de Windows-map zijn gepropt
More from Madison Garrett
Bent u van plan om de zomer door te brengen in Madison Lakes? Wilt u deze gratis applicatie downloaden?
Vrijwilligers van de Clean Lakes Alliance zullen vanaf 27 mei zorgen voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *