De beste technische deals van de Labor Day 2020

Afbeelding: Satechi

Welkom bij Labor Day weekend. Of je nu aan het werk bent tijdens de Amerikaanse feestdag op maandag 7 september, of je bent vrij, retailers hebben de prijzen verlaagd voor verschillende technische producten. Voor de kortingen die in duur beperkter zijn, heb ik ervoor gezorgd dat deze deals aflopen. Het is veilig om aan te nemen dat elke deal die geen einddatum vermeldt, beschikbaar blijft lang nadat Labor Day is verstreken.

Gadgets / accessoires

  • Satechi biedt een korting voor de hele site op de handige accessoires (zoals de USB-C Apple Watch-oplader, hierboven weergegeven) tot en met 7 september. Wat u ook aan uw winkelwagentje toevoegt, voer de code in ZATERDAG 15 bij het afrekenen kost 15 procent korting op uw aankoop.
  • Er is een goede deal met Google’s Nest Wifi mesh-wifi-systeem dat nu gebeurt bij Daily Steals. Haar een gloednieuwe kit met een router en twee punten voor $ 320 (meestal $ 340). Voer de code in om deze deal te krijgen VERGEGWIFI bij het afrekenen.
  • Diverse HyperX-accessoires, inclusief headsets, laptop- en desktop-RAM, gamingtoetsenborden en meer worden op de site met korting aangeboden.

Home Entertainment

  • Vizio’s nieuwste 65-inch Quantum 4K HDR-televisie uit de P-serie is gedaald tot $ 980 (meestal $ 1.200) bij Best Buy. Als u niet bent aangemeld met uw Best Buy-account, is het in plaats daarvan $ 1.000. Deze deal loopt tot en met 7 september.
  • Tot en met maandag Samsung’s 65-inch 8-serie 4K HDR-tv (model RU8000FXZA) kost $ 600, lager dan de gebruikelijke kosten van $ 900. In een aantal opzichten heeft het de voorkeur boven Samsungs nieuwere TU8000 TV. Het beschikt over vier HDMI-poorten tot drie in de nieuwste versie, en het heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, terwijl het nieuwe model slechts 60 Hz is. Bovendien ondersteunt deze tv AirPlay 2 en kan hij aan de muur worden bevestigd.
  • BenQ’s GV1 draadloze draagbare projector die compatibel is met Google Cast en AirPlay en een slank profiel heeft, kost $ 300 (meestal $ 350) bij Amazon en B&H Foto.

Gamen

Splatoon 2

Splatoon 2

Afbeelding: Razer

  • Razer’s Blade 15 gaming-laptop met een FHD 144Hz verversingssnelheid, Intel’s Core i7-10750H-processor, Nvidia’s RTX 2060 grafische chip, 16 GB RAM en 512 GB snelle opslag is in plaats daarvan $ 1600 van $ 1.800. Het is 12 procent korting, en het is geen slechte prijs voor zo’n goedgebouwde machine. Deze deal loopt tot en met 5 september.

Tabletten

  • Apple’s nieuwste iPad Air (2019, 256 GB) kost $ 550 (meestal $ 650) bij Beste koop.
  • Ook kost de Apple iPad Mini (64 GB) uit 2019 $ 350 (meestal $ 400) bij Beste koop.

Foto door Chris Welch / The Verge

Koptelefoon

READ  Google Messages heeft ons de Android-sms-functie gegeven die we voor altijd wilden hebben
Written By
More from Aubrey Mason

Hoogste aantal nieuwe Covid-19-gevallen gemeld aan de WHO in de afgelopen 24 uur

Deze illustratie, gemaakt bij de Centers for Disease Control and Prevention (CDC),...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *