Xbox One-update bevat handige functie voor het installeren van games

Opmerkingen voor de nieuwste Alpha Skip-Ahead-update voor Xbox Insiders werden deze week onthuld met de nieuwste update inclusief een handige functie voor het downloaden en installeren van games. Het bijhouden van de voortgang van een download is eenvoudig genoeg, omdat het kan worden gezien door de functie Xbox One’s Guide te gebruiken om te zien hoe ver een game is, maar de nieuwste update maakt het nog gemakkelijker door die stap te verwijderen. Microsoft zei in zijn notities voor de Insiders-update dat de voortgang van de installatie van een game nu goed zichtbaar zal zijn vanaf de startschermen van gebruikers.

De opmerkingen voor de update werden door Microsoft online gedeeld voorafgaand aan de release van de nieuwste Alpha Skip-Ahead-patch. Een van de eerste en meest opvallende wijzigingen die werd benadrukt, was de downloadfunctie die de voortgang van zowel het dashboard als de gids bijhoudt.

“Naast het zien van de voortgang van de installatie in de Gids, kunnen Alpha Skip-Ahead-gebruikers nu de voortgang van de installatie van games rechtstreeks vanaf het beginscherm volgen”, legden de opmerkingen voor de update uit. Zodra de installatie is voltooid, blijft de titel in de lijst met meest recente bestanden staan, zodat u deze gemakkelijk kunt openen. “

Naast de handige wijziging om bij te houden hoe games zijn geïnstalleerd, bevatte dezelfde update ook een verbeterde sociale ervaring bij het gebruik van de gids. Mensen kunnen nu herinneringen zien nadat ze uitnodigingen hebben gemist, zodat er minder meldingen voorbijgaan.

“We testen een nieuwe ervaring voor game- en feestuitnodigingen in de Gids!” de aantekeningen zeiden. “Insiders in Alpha Skip-Ahead zien een nieuwe pop-up onderaan Gids wanneer ze onlangs een uitnodiging hebben gemist, en de uitnodigingen zijn nu te vinden op de hoofdmeldingenpagina bij het openen van Gids in plaats van op een apart tabblad. . Je kunt nu alle meldingen op één plek bekijken, maar weet nog steeds of je een uitnodiging hebt gemist zodra je de Gids opent. “

De nieuwste Xbox Insiders-update zou nu uit moeten komen voor alle Alpha Skip-Ahead-gebruikers. Dezelfde functies in de update zouden voor alle Xbox One-gebruikers moeten worden vrijgegeven zodra de update volledig is uitgebracht.

READ  Crash Bandicoot 4 komt vrijwel zeker naar PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Max Mcgee

Nolan North wil dat Marvel een nieuw Deadpool-spel maakt

Dat Marvel’s Avengers is de deur uit, het is tijd om te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *